Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Vacatures

Lokale Omroep Krimpen aan den IJssel (LOK) zoekt per direct

Hoofd Uitzendingen

Als onderdeel van het Uitvoerend Management Team (UMT) doe je de dagelijkse/wekelijkse coördinatie van een enthousiast en betrokken team van (radio-)programma makers waarbij plezier voor het maken van programma’s en deze uitzenden voorop staat.

Taken zijn als volgt te omschrijven

  • enthousiasmeren / begeleiden van programmamakers;
  • contactpersoon voor het bestuur inzake programma zaken inclusief bijwonen van bestuursvergaderingen;
  • contact leggen met mogelijk nieuwe programmamakers / medewerkers en hun ideeën voordragen bij het bestuur;
  • periodiek organiseren van vergaderingen zoals onder andere ‘Programma Hoofden vergadering’ en ‘UMT vergadering’;
  • coördineren van overkoepelende programma’s (programma’s die met meerdere lokale omroepen tot stand komen) zoals bijvoorbeeld ‘De late Avond’, ‘Alpe d’Huzes’ en ‘IJsselsport’;
  • organisatie van bijzondere uitzendingen; zoals bijvoorbeeld Koningsdag, feestdagen programmering, Krimpenfestival, etc.etc.;
  • meedenken over het verbeteren van programma’s.

Verwacht inzet van tijd

Gemiddeld 8 uur per week

Bestuursleden

Het Bestuur van de Stichting Lokale Omroep Krimpen ad IJssel bestaat uit een Voorzitter, een Secretaris , een Penningmeester en een of meer algemene bestuursleden. Het bestuur draagt zorg voor het algemeen beleid van de Stichting en zet zich in voor onder andere het behouden van de zendvergunning, het verzorgen van subsidieaanvragen en het verantwoorden van het beleid richting Gemeente en de toezichthouder (Commissariaat voor de Media). In het kader van het vormen van een Streekomroep participeert het Bestuur in overleggen met andere Lokale Omroepen.

Met het oog toekomstige wisselingen in het Bestuur zijn wij op zoek naar ervaren bestuurders die een bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van de Lokale Omroep naar een leverancier  van lokaal toereikend media aanbod op het gebied van nieuws en entertainment vanuit een volledig webbased organisatie.

Verwachte inzet van tijd

Gemiddeld 8 uur per maand

Organisatie

De LOK is de lokale omroep voor de gemeente Krimpen aan den IJssel zorgt ervoor dat er in dit gebied een passend media-aanbod is. Dit alles wordt gerealiseerd met vrijwilligers.  De LOK maakt radio-programma’s, een kabelkrant en onderhoudt een actieve website.

De LOK heeft een bestuur die zorg draagt voor het algemeen beleid en noodzakelijke randvoorwaarden zoals onder andere de zendvergunning, subsidieaanvragen, etc. Voor de dagelijkse en praktische aansturing van de organisatie is het UMT verantwoordelijk.

Reageren

Bij interesse of vragen kun neem contact op met:

Bert Sterkenburg, Penningmeester Bestuur (06-514 333 02) of Sjoerd van Wijngaarden Algemeen Bestuurslid (06-188 431 36)

info@lokaleomroepkrimpen.nl