Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Expositie: The Dream Room

27 juli 2022 Sid B. Dane

Een visuele reis van Samantha van der Wouden-Diedericks

De expositie THE DREAM ROOM van Samantha van der Wouden is vanaf 9 augustus tot 3 oktober 2022 te zien in Ontmoetingscentrum De Tuyter in Krimpen aan den IJssel, Nachtegaalstraat 8 (2922VL). Zij exposeert met schilderijen en beelden.

Samantha definieert zichzelf als een allegorische symbolist en een neo-expressionist. Haar kleurrijke werken wekken een gevoel van kracht, lyriek en beweging, als een visueel gedicht.

Op de opening van de expositie, die zal plaatsvinden op zondag 14 augustus van 15.00 tot 17.30 uur, zal de Lekkerkerkse pianist Eveline de Ronde drie passende stukken spelen. Zoals Samantha met penseelstreken haar verhalen op doek schildert, zo zal Eveline met haar verhalende manier van spelen muziek ten gehore brengen die ook tot de verbeelding komt via Samanthaâ?Ts schilderijen. Een perfecte combinatie vinden de twee kunstenaars. Komt je ook? We ontvangen je graag op deze mooie opening van Samantha's artistieke reis.

De expositie is te bezichtigen gedurende de openingstijden van De Tuyter (zie hiervoor tuyter.nl).

Voor verdere informatie en contact:

www.samvanderwouden-diedericks.com

Samantha  (@samvdwoudenart) Instagram photos and videos De inspiratie van de nacht https://youtu.be/WIitIpga0fI evelinederonde-pianist (fFacebook)

samantha