Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Decennium Dick: Reacties op beoogde coalitie - gesprek met Mariëtte Bac (voormalig raadslid VVD)

13 april 2018 Dick de Klerk Decennium Dick

Raadzaal

Op de Facebookpagina 'Krimpen aan den IJssel' werden heel wat reacties geschreven omtrent het persbericht met de conclusies van de informateur. We zetten er hieronder een aantal op een rij:

Mijn stem op Stem van Krimpen was gebaseerd op verandering. Dat lijkt nu wederom niet te gebeuren gezien de samenstelling (sgp). Vertrouw erop dat er alsnog verstandig gekozen wordt want ben bang dat jullie anders een hoop van de gemobiliseerde achterban weer direct verliezen. Ben verbijsterd...hoop dat dit niet waar is.

Ik hoop absoluut met je mee. Ook mijn stem op Stem van Krimpen was gebaseerd modernisering. Met de SGP in de gelederen verwacht ik andermaal 4 jaar stilstand. Daarnaast vind ik dit voorstel zeker géén recht doen aan de uitslag van de verkiezingen.

De informateur een kerkganger zeker? Om ook het CDA erbij te betrekken. Het zou inderdaad stom zijn, gezien de stemmingsuitslag, dat de kerk nog steeds de gemeente politiek gaat bepalen. Dat mensen naar de kerk gaan prima moeten ze zelf weten wat ze op zondag doen maar het kan na deze uitslag niet zo zijn dat ze krimpen nog steeds op slot gooien.

mbacEn zo waren er nog veel meer reacties ...

Voormalig VVD-raadslid Mariëtte Bac had over deze reacties ook haar mening. En daarom nodigden we haar uit in de studio van de Lokale Omroep Krimpen. Met haar hadden we het volgende gesprek.

Ander nieuws van Decennium Dick

Aankomst van Sint live op LOK-Radio

Kindergemeenteraad 2018-2019 geïnstalleerd

NieuwsPiet aan de telefoon

1 november in Decennium Dick

Bijbel Doe Dagen

Meer nieuws in het archief van: Decennium Dick

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Decennium Dick