Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Snelweg vol bankbiljetten na crash met vrachtauto van gokbedrijf

27 januari 2018 Alfons Schramm Happy Hour

bankbiljetten Een snelweg in Illinois lag gisteren bezaaid met bankbiljetten door een ongeluk. Dat gebeurde nadat de bestuurder van een vrachtwagen van een gokbedrijf de macht over zijn stuur had verloren.

Interstate 74 in de buurt van het Amerikaanse plaatsje Mahomet moest tijdelijk worden afgesloten om al het geld te verwijderen.
In de vrachtwagen van een bedrijf dat zich specialiseert in gokmachines, zat veel cash. De chauffeur van de truck verloor de controle over het stuur en botste tegen de vangrail en daarna tegen een andere auto. De automobilist moest vanwege lichte verwondingen in het ziekenhuis worden behandeld. Wat het ongeval heeft veroorzaak, is nog onduidelijk. De vrachtwagenchauffeur zou wel te snel hebben gereden. Daarvoor is hij aangeklaagd.
De politie had een uur nodig om alle bankbiljetten te verwijderen. Dat kan ik best geloven.

In deze Happy Hour draaien we iets van vinyl en bellen we mensen op die jarig geweest zijn. Ellen Bommelje is weer in het pand met haar "Blij met de Bieb". Het boek "Wederzijds" van Kees 't Hart staat centraal. wederzijds Kees 't Hart (Den Haag, 12 juli 1944) is een Nederlandse schrijver, dichter en literatuurcriticus. Hij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam, werkte in het onderwijs als docent en later als studiebegeleider Cultuurwetenschappen bij de Open Universiteit Nederland. Hij schreef romans, poëzie- en verhalenbundels en een verzameling essays.
Tussen 1994 en 1999 was hij redacteur van het literair tijdschrift De Revisor en hij stelde voor het voetbaltijdschrift Hard gras een speciaal nummer over de sportclub Heerenveen samen. Zijn ervaringen met de club lagen ten grondslag aan het dagboek :Het mooiste leven… (2001). 't Hart schrijft recensies voor De Groene Amsterdammer en woont sinds 2004 in Den Haag. kees-t-hart

De LOKSCHIJF is: Sick Boy - The Chainsmokers. The Chainsmokers droppen vanuit het niets de verse single "Sick Boy". Het is het eerste nieuwe materiaal sinds hun debuutalbum “Memories… Do not open”. Het Amerikaans dj-duo bestaande uit Andrew Taggart en Alex Pall scoorden het afgelopen jaar nog een hele dikke hit met "Paris", dat je terugvindt op nr. 37 in het jaaroverzicht van 2017. Over de nieuwe single meldt het duo: “‘Sick Boy’ is a song about self-identity in today’s world and standing tall in the face of what you can and can’t control.” Chainsmokers_sickboy De video voor "Sick Boy" is geregisseerd door Brewer. En nu dus LOKSCHIJF!

Veel luisterplezier!

Ander nieuws van Happy Hour

Toerist rijdt in vier uur ruim 41.000 euro aan boetes bij elkaar

Man betaalt na 44 jaar parkeerboete omdat hij zich schuldig voelt

Greenpeace smeert 3500 liter verf op Berlijnse zonnerotonde

Duitsers draaien helemaal door van vrouwelijke voetbalcommentator

Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour