Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Messi verdient 192.000 euro. Per dag.

9 december 2017 Alfons Schramm Happy Hour

Messi192000 Wondervoetballer Lionel Messi heeft zijn contract met en bij Barcelona verlengd. Het heeft hem een astronomisch jaarinkomen opgeleverd. Volgens De Telegraaf en Spaanse media krijgt hij 50 miljoen euro per jaar salaris. Daar komen premies bij, een heel hoog tekengeld, en portretrechten. Alles bij elkaar 70 miljoen. Per maand verdient Messi dus 5,83 miljoen euro, dat is 1,35 miljoen euro per week en 192.000 euro per dag. En €2,20 per seconde. Pffff, moet je dan een komen kijken bij het basisonderwijs in Nederland, pffff!

Deze week in Happy Hour hebben we het onderdeel "Cover-Original" weer van stal gehaald. Vorige week beloofde ik het u al, dus BLØF moet er aan geloven. We gaan ook iets van Roger Hodgson draaien. Dit, omdat er vorige week iets verkeerds ging, toen we een schijf van hem voor Dick de Klerk wilde draaien. Natuurlijk hebben we leuke berichtjes voor u en lekkere muziek.


De LOKSCHIJF is Wonderful Time  - Krystl. wonderfultime_Krystl Jarenlang droomde zangeres Krystl (Krystl Pullens, Santpoort-Noord, 2 juli 1983) ervan om een eigen kerstliedje uit te brengen en dit jaar maakt ze haar droom eindelijk waar. Op 16 november lanceerde ze haar kerstdebuut met single ‘Wonderful Time’. Ze schreef de track afgelopen zomer samen met het songwriter/producers duo Tjeerd Bomhof (Voicst, Dazzled Kid) en Mathias Janmaat (Bombay). De zangeres werkte al eerder samen met Tjeerd en Mathias voor haar singles ‘Home’ en ‘Circles’; voor de laatste song ontving ze een Buma Award.
“Het idee om een kersttrack uit te brengen stond stiekem al lang op mijn bucketlist,” vertelt Krystl. “‘Wonderful Time’ is een uptempo popliedje in mijn eigen stijl, maar dan helemaal volgestopt met toeters, kerstbellen en zelfs een Mariah Carey-achtige uithaal! Normaal doe ik dat soort dingen niet zo snel, maar bij een kerstnummer mag het wel een beetje over de top zijn.”
Onlangs startte Krystl Krystl_-_Wonderful_Time het nieuwe trio The BlueBirds, samen met zangeressen Elske DeWall en Rachèl Louise. In oktober deed het trio een uitverkochte theatertour en afgelopen week verkochten ze hun show in de grote zaal van Paradiso in korte tijd uit. Krystl bracht vanaf 2010 twee albums met de succesvolle singles ‘Golden Days’, ‘Bottles’, ‘Fool For You’ en ‘Circles’ uit en won een Edison.En nu dus kan ze ook de LOKSCHIJF van haar bucketlist schrappen.

Veel luisterplezier!

Ander nieuws van Happy Hour

Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

Agent had beloofd iets geks te doen als leerling betere punten haalt

Gevraagd: Ivm. vakantie echtgenote iemand die contactlens plaatst

Even niet opletten in Groningen en de weg is weg

Pas op: spijkerbroek met gaten heel verraderlijk in de zon

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour