Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Gevangene met opvallende tattoo ontsnapt uit Amerikaanse gevangenis

2 december 2017 Alfons Schramm Happy Hour

ontsnapte_gevangene In Californië is een gevangene met een nogal herkenbaar signalement ontsnapt. De man heeft namelijk een tatoeage van een doodshoofd op zijn gezicht. Corey Hughes ontsnapte maandag uit de werkplaats in de gevangenis waar hij zijn straf uitzit. De politie verspreidde direct een opsporingsbericht op social media, dat gretig gedeeld wordt. De man zit vast voor wapendelicten en zou eigenlijk vrijkomen op 6 februari komend jaar. Wel, het opsporen van Corey moet toch niet zo moeilijk zijn!

In deze Happy Hour hebben de Facebookgebruikers kunnen stemmen op drie artiesten, namelijk The Carpenters, Lionel Richie en Meatloaf. Vanzelfsprekend gaan we een nummer draaien van de artiest met de meeste stemmen. We bellen o.a. iemand op die vandaag jarig is, een zekerer D. de K. uit Krimpen. 


We gaan vandaag ook Rob Vente bellen over zijn pas verschenen boek "Ladykiller". Robvente_ladykiller src=Vanzelfsprekend gaat het boek over meesterspeurder van het Haagse Veer, Fred Groen. Deze krijgt het zwaar te verduren om de Ladykiller te ontmaskeren. Vooral als hij van burgemeester Aboutaleb volledige geheimhouding krijgt opgelegd voor zover het de VVD-wethouder betreft. 


De LOKSCHIJF is: Zoutelande - BLØF & Geike Arnaert. blof_zoutelande Het liedje ‘Zoutelande’ is afkomstig van het BLØF-album ‘AAN’, dat in mei uitkwam. Nu is het nummer opnieuw uitgebracht, maar deze keerl hoor je niet alleen de vertrouwde stem van Paskal Jakobsen, maar neemt ook de Belgische zangeres Geike Arnaert (ex-Hooverphonic) vocalen voor haar rekening. Het nummer "Zoutelande" is van oorsprong een Duits liedje uit 2011. Het origineel "Frankfurt Oder" is van de artiest Bosse die het duet zong met de Duitse zangeres Anna Loos. “Dit (liedje) zat in het mapje dat we kregen van Herbert Grönemeyer; dat is een Duitse grootheid”, zegt zanger Paskal. Deze week LOKSCHIJF en volgende week in de "Cover-Original".

Veel luisterplezier!

Ander nieuws van Happy Hour

Man betaalt na 44 jaar parkeerboete omdat hij zich schuldig voelt

Greenpeace smeert 3500 liter verf op Berlijnse zonnerotonde

Duitsers draaien helemaal door van vrouwelijke voetbalcommentator

Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

Agent had beloofd iets geks te doen als leerling betere punten haalt

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour