Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Filehel op aarde: 130 kilometer muurvast in stoffige woestijn

18 november 2017 Alfons Schramm Happy Hour

file_woestijn Vrachtwagenchauffeurs in het grensgebied tussen China en Mongolië worden sindskort geconfronteerd met megafiles. Door verschillende omstandigheden is het kolentransport tussen beide landen volledig vastgelopen aan de grens. Het gevolg: files van 130 kilometer die een week vertraging opleveren. Brrrrr! Ik moet er niet aan denken.

In deze Happy Hour hebben we weer eens een Cover-Original. Het origineel is van Kenny Rogers en Dolly Parton en de cover .... Luister maar!
De LOKSCHIJF is: Kids in Love - Kygo ft the night game & Maja Francis. Kygo_kidsinlove De Noor Kyrre Gorvell-Dahl (11-9-1991), Noorwegen) wordt in een klap bekend als hij een remix maakt van Ed Sheeran’s hit "I see Fire". Zijn versie wordt op YouTube in drie maanden tijd ruim 40 miljoen keer bekeken met een top 2-notering in de Roemeense Top 40 als meest opvallende resultaat. Chris Martin vraagt hem om een remix te maken van één van zijn Coldplay-nummers, "Midnight". Ook vraagt Avicii hem zijn voorprogramma te zijn bij optredens in Noorwegen. 
In 2014 wordt zijn remix van "Cut your Teeth", een track van Kyla La Grange. Ook de opvolgers Firestone (samen met Conrad) en ": Stole the Show" (met Parson James) worden hits en staan eind april '15 zelfs tegelijkertijd in de top 10. In de zomer van 2015 maakt de Noor met Will Heard zijn volgende track, "Nothing left". 

In september passeert Kygo de band A-ha en is vanaf dat moment de meest succesvolle Noorse act in ons land. Ook verschijnt die maand "Here for you", zijn samenwerking met Ella Henderson. In december volgt de volgende samenwerking, nu met de Amerikaanse Maty Noyes op "Stay". Op dat moment is al duidelijk dat Kygo de meest succesvolle artiest van 2015 is.
Op 13 mei 2016 verschijnt het debuutalbum van Kygo, "Cloud Nine". Als voorloper van het album verschijnt halverwege maart ook de track "Fragile" met de Brit Labrinth. 
In augustus lanceert Kygo zijn eigen kledinglijn en is hij te zien tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen, waar bij met Julia Michaels het nummer "Carry me" brengt.

In februari dit jaar brengt hij "It ain't me" uit, een samenwerking met Selena Gomez. De opvolger wordt "First Time", een samenwerking met Ellie Goulding. Via "Stargazing", de titeltrack van zijn EP die in september verschijnt, introduceert hij de Amerikaanse zanger Justin Jesso. In november verschijnt zijn tweede album, "Kids in Love". Maar nu eerst zijn nieuwe single "Kids in Love" LOKSCHIJF!


Veel luisterplezier! 

Ander nieuws van Happy Hour

Man betaalt na 44 jaar parkeerboete omdat hij zich schuldig voelt

Greenpeace smeert 3500 liter verf op Berlijnse zonnerotonde

Duitsers draaien helemaal door van vrouwelijke voetbalcommentator

Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

Agent had beloofd iets geks te doen als leerling betere punten haalt

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour