Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Amerikaanse politie jaagt op nonnen die bank overvielen

23 september 2017 Alfons Schramm Happy Hour

misdaadnonnen De Amerikaanse FBI is op zoek naar twee vrouwen die maandag een bank probeerden te overvallen in Tannersville, Pennsylvania. Opmerkelijk: ze deden dat gekleed als nonnen.

De twee dames stormden rond de middag een filiaal van Citizens Bank binnen. Volgens de politie leek een van hen een zwart pistool bij zich te hebben en eiste ze geld van de bankbediende, terwijl de andere de deur in de gaten hield. Ze moesten er uiteindelijk vandoor met lege handen en de politie is nu een klopjacht op hen begonnen. 
De vrouwen zouden latino's geweest zijn en gemiddeld gebouwd. Ze zijn volgens de politie gewapend en gevaarlijk. De FBI verspreidde ook beelden van de bewakingscamera's van de bank, in de hoop een tip te krijgen die naar de overvallers zou kunnen leiden. 


In deze editie van Happy Hour hebben we het onderdeel "Cover-Original" maar weer eens uit de kast gehaald. Het origineel is van Sagat en de cover van Dingetje. Natuurlijk draaien we wat uit de CD van de Maand "Live Michel Ebben 2013-2017" en bellen we iemand op die jarig is. 


De LOKSCHIJF is: Too good at goodbyes - Sam Smith. sam_smith Sam Smith (Samuel Frederick Smith, Bishop's Stortford, 19 mei 1992 is een Britse singer-songwriter) maakte op 31 augustus bekend dat er nieuw materiaal aan zat te komen. Sam Smith was jarenlang stil sinds dat hij de themesong van James Bond: Spectre had ingezongen in 2015. Hij bedankte al zijn fans voor hun geduld en legde uit dat hij het behoorlijk spannend vond. De afgelopen dagen werd er nog meer geteaset door de zanger, er doken hier en daar wat posters op met de datum van vandaag erop. Gelukkig voor de fans en voor ons is het lange wachten nu voorbij en dropt hij zijn nieuwe track "Too good at goodbyes". En wat is 'ie lekker hè? Het lijkt alsof Sam Smith nooit is weggeweest. De track is weer een echte tranentrekker, compleet met koortje en al -> LOKSCHIJF!

Veel luisterplezier!

Ander nieuws van Happy Hour

Man betaalt na 44 jaar parkeerboete omdat hij zich schuldig voelt

Greenpeace smeert 3500 liter verf op Berlijnse zonnerotonde

Duitsers draaien helemaal door van vrouwelijke voetbalcommentator

Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

Agent had beloofd iets geks te doen als leerling betere punten haalt

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour