Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Deze vrouw heeft de langste nagels van de wereld

16 september 2017 Alfons Schramm Happy Hour

 Ayanna-Williams_nagels Je herkent het vast wel: je denkt dat je nagels eindelijk droog zijn, maar wanneer je iets probeert op te pakken, zijn je nagels binnen no time geruïneerd. En dan te bedenken dat deze vrouw er maar liefst een week overdoet om überhaupt haar nagels te lakken…
Ayanna Williams heeft in de 23 afgelopen jaar nog nooit haar nagels afgeknipt, waardoor ze met haar meterslange nagels is opgenomen in het Guiness World Record Book voor de langste nagels ooit. Hoe ze daar precies aan komt? Volgens Ayanna is het allemaal het resultaat van goede verzorging en het dagelijks ‘borstelen’ van haar kenmerk.
Hoewel menig vrouw er niet aan moet denken, is Ayanna niet van plan haar nagels af te gaan knippen. Want ondanks dat haar nagels een groot deel van haar tijd in beslag nemen, is ze er maar wat trots op. En dat betekent dus ook dat je soms een hele week nodig hebt om al je nagels te kunnen lakken. Tsja, nobody said it was easy... Brrrrr.


Vanzelfsprekend zullen we deze week wat van The Blue Diamonds draaien. Dit vanwege het overlijden van Riem de Wolff. riem_de_wolff Ook schenken we aandacht aan de CD van de Maand: Michel Ebben Live 2013-2017. En ja, telefoontjes zullen er altijd gepleegd worden in Happy Hour.
De LOKSCHIJF van deze week is: You're the best Thing about me - U2. De in 1976 opgerichte   Ierse rockband met Bono (Paul David Hewson), zang en gitaar, The Edge (David Howell Evans) op gitaar, piano, bas en soms zang, Adam Clayton op bas en soms gitaar en Larry Mullen jr. op drums). 
Op 6 september heeft U2 hun nieuwe single "You're the best Thing about me" gelanceerd. Het is de voorloper van hun 14e album “Songs of Experience”. Vorige maand beëindigde de band hun The Joshua Tree tour in Brussel. Het album “The Joshua Tree” bezorgde U2 de grote doorbraak met Amerikaanse nummer 1-hits ‘With or Without You’ en ‘I Still Haven’t Found what I’m Lookin’ For’. Over de nieuwe single "You're the best Thing about me" kunnen we je trouwens ook melden, dat de video afgelopen juli geschoten is in Amsterdam. Wat een LOKSCHIJF!

 

Veel luisterplezier!

 

Ander nieuws van Happy Hour

Man betaalt na 44 jaar parkeerboete omdat hij zich schuldig voelt

Greenpeace smeert 3500 liter verf op Berlijnse zonnerotonde

Duitsers draaien helemaal door van vrouwelijke voetbalcommentator

Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

Agent had beloofd iets geks te doen als leerling betere punten haalt

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour