Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Drie overvallen en een straatroof in ‘Bureau Rijnmond’

8 november 2017 Politie Nederland | Rotterdam

‘Bureau Rijnmond’ is het programma van politie en het Openbaar Ministerie waarin aandacht wordt gevraagd voor misdrijven die nog niet zijn opgelost. Deze week zijn dat onder andere drie overvallen.

Drie overvallen

Eén daarvan vond al een tijdje geleden plaats, nl. op 31 maart. Die vrijdag werd een casino overvallen aan de Krabbendijkestraat in Rotterdam. De daders gingen er met een grote buit vandoor. Veel recenter zijn de overvallen op een Fast Food zaak en een restaurant op de Stadhoudersweg in Rotterdam. Die dateren van respectievelijk 27 en 29 oktober. De hulp van de kijkers van ‘Bureau Rijnmond’ is gewenst om deze zaken op te lossen.

Pinpas gestolen

Van een 90-jarige dame is de pinpas gestolen en daarmee is 5000 euro gepind. Van de pinner zijn beelden beschikbaar, net als van de verdachten die 20 september jl. een dame beroofden van haar geld in Capelle aan den IJssel.

Kia Rio

Er zijn nieuwe feiten bekend in het onderzoek naar de liquidatie van Ergin Basacki, die maandag 28 augustus werd dood geschoten op de Prins Hendrikkade in Rotterdam. Het gaat om de auto die 4 september in brand werd gestoken in Diemen. De auto, een Kia Rio, blijkt een Amsterdamse huurauto te zijn.

Zedenmisdrijf

Tot slot worden getuigen gezocht voor een zedenmisdrijf in Gorinchem. Er is nog niet genoeg informatie beschikbaar om deze zaak op te lossen, maar de hoop is gericht op de kijkers van ‘Bureau Rijnmond’ om daar verandering in te brengen.

‘Bureau Rijnmond’ wordt uitgezonden op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmondMeer informatie

Als u contact wil opnemen met de politie, belt u dan bij spoed 112 of zoek uw wijkagent op de website van de Nationale Politie.

De artikelen van de Politie zijn overgenomen van de website politie.nl. Fouten en onjuistheden voorbehouden.