Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Politie rolt hennepkwekerij op

8 november 2017 Politie Nederland | Heijningen

Dinsdagmorgen is in een garage aan De Polderstraat een hennepkwekerij met bijna 250 hennepplanten aangetroffen. Er is een vrouw aangehouden.

De politie bezocht deze dag enkele adressen, omdat er vermoedens waren dat daar hennepkwekerijen zouden worden aangetroffen. Aan De Polderstraat bleek dat inderdaad het geval. Tevens bleek er sprake van diefstal van stroom, doordat de elektriciteitsmeter was teruggedraaid. In de woning werd een 57-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel gearresteerd. Ze is voor verhoor naar het politiebureau in Roosendaal gebracht. Ze kreeg een proces-verbaal en zal zich later bij de rechter mogen verantwoorden.

Mercedes

Alle inbeslaggenomen spullen zijn inmiddels vernietigd. Vermoedelijk is op dit adres minimaal een keer eerder hennep geoogst, wat ruim 20.000 euro heeft opgebracht. Daarom heeft de politie beslag gelegd op een personenauto, merk Mercedes van de vrouw.

Andere locaties

Bij de overige bezochte panden bleken geen hennepkwekerijen aanwezig.Meer informatie

Als u contact wil opnemen met de politie, belt u dan bij spoed 112 of zoek uw wijkagent op de website van de Nationale Politie.

De artikelen van de Politie zijn overgenomen van de website politie.nl. Fouten en onjuistheden voorbehouden.