Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Politie zoekt getuigen van mogelijk schietincident op Trekweg

4 februari 2018 Politie Nederland | Den Haag

De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident op de Trekweg op zondag 4 februari. Omstreeks 03.10 uur belde de melder, een 23-jarige Rotterdammer, dat er vermoedelijk op hem werd geschoten. Een persoon zou daarna zijn weggerend.

De Rotterdammer zat in zijn auto op de Trekweg en zag plotseling iemand in zijn ooghoeken. De Rotterdammer reed weg waarna er vermoedelijk geschoten werd. Hierna zag hij een zwarte auto wegrijden, rechtsaf de Ketelstraat in. De Rotterdammer belde hierop de politie. Het incident zou gebeurd zijn tussen de Roeivereniging Laak en de Jupiterkade.

De politie heeft na de melding in de omgeving gezocht naar de verdachte auto en heeft kort daarna vijf inzittenden van een auto aangehouden na een uitpraatprocedure. De personen bleken na onderzoek niet bij het incident betrokken te zijn en werden heengezonden. Onderzoek ter plaatse leverde vannacht niet direct aanwijzingen van een schietincident op. Na onderzoek aan de auto van de Rotterdammer werd er een inschot aangetroffen.

De districtsrecherche van Den Haag-Zuid doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.Meer informatie

Als u contact wil opnemen met de politie, belt u dan bij spoed 112 of zoek uw wijkagent op de website van de Nationale Politie.

De artikelen van de Politie zijn overgenomen van de website politie.nl. Fouten en onjuistheden voorbehouden.