Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Happy Hour

zaterdag 17:00-18:00

Herhaling op woensdag van 17:00 tot 18:00 uur

Elke zaterdagmiddag is er op LOK-Radio tussen 17 en 18 uur het gelukkig uurtje op LOK radio.

Natuurlijk vraagt u zich nu af, wat er in dat programma allemaal gebeurt. Tja, eigenlijk teveel om op te noemen. Maar om toch een tipje van de bekende sluier op te lichten: de hitlijsten van de Mega Top 100 worden behandeld!

Natuurlijk is dat niet het enige! De nummer 1 van de Top 100 wordt gedraaid, hoe slecht die ook mag wezen!!! U snapt wel dat het commentaar van de presentator dan niet van de lucht is. Daarna is het tijd voor de LOKSCHIJF. De LOKSCHIJF is een schijf die de hele week op LOK-Radio te horen zal zijn. En de LOKSCHIJF-commissie hoopt dat deze schijf een hit in de Mega Top 100 zal worden.

Heeft u plotseling zin om plusminus 17.10 uur romantisch te gaan doen, doe het dan gerust! Want eens in de twee weken worden er nonstop twee "borrelplaten" gedraaid, waar u heerlijk bij kunt zwijmelen, hmmm.

De andere week wordt er gekozen voor twee jukebox giants (golden oldies) of cover-original.

Rond de klok van kwart voor zes is er of "de houseplaat van de week" of een stuk cabaret of de "kotsschijf" (het woord zegt het al) en om de technicus te vriend te houden, mag deze zelfs eens in de zoveel tijd zelf twee platen draaien! Wat ben ik toch democratisch eigenlijk.

Oh ja, verder (we zijn er tenslotte voor de luisteraar, toch?) worden er mensen opgebeld die jarig zijn of iets anders te vieren hebben. Begrijpelijkerwijs draaien we dan een leuk stuk muziek voor diegene(n).

Elke tweede week van de maand zal Lourens Portasse zijn visie geven op de politieke toestand in de Verenigde Staten van Amerika, Nederland en natuurlijk Krimpen a/d IJssel. Elke derde week van de maand zijn Jacqueline en Hans uit Haarlem aanwezig om Happy Hour nog meer sjeu te geven. En elke laatste week van de maand is Ellen Bommele er met het item "Blij met de Bieb" met daarin o.a. een boekbespreking.

De techniek is in handen van Alfons Schramm of Cor Tolenaars en de presentatie is in handen van Alfons Schramm.

Y e a h h h ! ! !

medewerkers

presentatie
techniek