Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Kumbaya - Gospels en meer

maandag 20:00-21:00

Herhaling op vrijdag van 11:00 tot 12:00 uur

Kumbaya wordt gepresenteerd door Hélène H. Oord

De passie van Hélène is om naar de verhalen van mensen te luisteren. Zoals de natie een melting pot is van alle naties wil Hélène door middel van Gospel muziek een handreiking geven aan degenen die het aanbod van God, voor de verlossing van hun ziel, willen aanvaarden, voor innerlijke rust en Vrede, zodat Gods liefde mag uitstralen naar de diepst van hun ziel, een ​​bijdrage een betere mens en een duurzame leven op planeet Aarde. 

(2Thessalonicenzen 3:16 )

 

WIE IS  HÉLÈNE
Hélène is geboren in Suriname. Ze is in haar jeugd in Den Haag komen wonen, en later in Rotterdam. Hélène heeft vele jaren voor de overheid gewerkt en heeft veel vrijwilligerswerk gedaan in de vrouwenpolitiek CDA-V (Zwarte Migranten Vluchtelingen (ZMV)), bij de 2de Kamer in Den Haag. Later heeft ze gewoond in Gelderland, en daarna in Limburg. 

Opkomend in Nederland vanwege de multiculturele etniciteit maar nog niet zo bekend in het dorpje Vlodrop waar ze woonde mocht ze haar eigen tv- talkshow "HÉLÈNE Multiculturele Talkshow" presenteren op de lokale TV.  Na vele jaren in Amerika gewoond, bleek later dat ze er voor een missie woonde. Heeft aldaar een melting pot van naties ontmoet en gesproken. Vanwege Covid is ze weer terug naar Nederland gekomen en nu in Capelle aan den IJssel.

Nu mag zij haar pastorale activiteiten uitvoeren in Capelle aan den IJssel, bij de Hoeksteen, en ook conferenties organiseren. Vanuit haar pastorale netwerk nodigt ze internationale gasten uit het multiculturele Nederland, om o.a. lezingen te houden. 

medewerkers

presentatie
techniek