Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Happy Hour

woensdag 17:00-18:00

Herhaling op zaterdag van 13:00 tot 14:00 uur

Elke zaterdagmiddag is er op LOK-Radio tussen 13 en 14 uur het gelukkig uurtje op LOK-Radio.

Natuurlijk vraagt u zich nu af, wat er in dat programma allemaal gebeurt. Tja, eigenlijk teveel om op te noemen. Maar om toch een tipje van de bekende sluier op te lichten: de Mega Top 100 wordt behandeld!

Natuurlijk is dat niet het enige! De nummer 1 van de Top 100 wordt gedraaid, hoe slecht die ook mag wezen!!! U snapt wel dat het commentaar van de presentator dan niet van de lucht is. Daarna is het tijd voor de LOKSCHIJF. De LOKSCHIJF is een schijf die de hele week op LOK-Radio te horen zal zijn. En de LOKSCHIJF-commissie hoopt dat deze schijf een hit in de Mega Top 100 zal worden.

Heeft u plotseling zin om plusminus 13:10 uur romantisch te gaan doen, doe het dan gerust! Want eens in de twee à drie weken worden er nonstop twee "borrelplaten" gedraaid, waar u heerlijk bij kunt zwijmelen, hmmm.

De andere week wordt er gekozen voor twee jukebox giants (golden oldies), de lunchschijf of de cover-original.

Om 13:30 wordt de Tip van Erik (technicus van Happy Hour) gedraaid en rond de klok van kwart voor twee draaien we een track van de “CD van de Maand” of een nummer van het “Vinyl van de Maand”.

Oh ja, verder (we zijn er tenslotte voor de luisteraar, toch?) worden er mensen opgebeld die jarig zijn of iets anders te vieren hebben. Begrijpelijkerwijs draaien we dan een leuk stuk muziek voor diegene(n).

Eens in de maand zal Lourens Portasse zijn visie geven op de politieke toestand in de Verenigde Staten van Amerika, Nederland en natuurlijk Krimpen a/d IJssel. En elke laatste week van de maand is Ellen Bommeljé er met het item "Blij met de Bieb" met daarin o.a. een boekbespreking.

De techniek is in handen van Erik de Veld en de presentatie is in handen van Alfons Schramm.

Y e a h h h ! ! !

medewerkers

presentatie
techniek