Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

'k Zal Zijn lof zelfs in de nacht

donderdag 00:00-01:00

Herhaling op zondag van 00:00 tot 01:00 uur

Beste luisteraars,

"k Zal Zijn lof zelfs in de nacht" is een programma dat direct na middernacht (van 00.00 tot 01.00 uur) wordt uitgezonden, elke donderdag  en op zondag een herhaling. De titel is een regel vanuit Psalm 42 vers 5  k Zal Zijn lof zelfs in de nacht, zingen daar ik Hem verwacht.

Ons oud-medewerker Jaap Schot heeft tijdens een moeilijke periode in zijn leven, als hij niet kon en soms ook niet mocht slapen, een programma gemist op de radio  waar hij rustig naar kon luisteren, bij wakker bleef  en tevens troost vond vanuit de liederen waar hij naar kon luisteren om verder te kunnen leven.

"k Zal Zijn lof zelfs in de nacht" is een programma waarin al deze zaken als niet kunnen maar ook niet mogen slapen, troost en bemoediging in te horen zijn.

Soms een kort stukje gesproken woord, een gedicht maar bovenal muziek, heerlijk gezongen liederen als psalmen, gezangen maar ook gospels en instrumentale nummers. Elke week weer een nieuw programma, samengesteld door Nel en Jan van Zwienen.

Stem af elke week op uw Lokale Omroep Krimpen, via de ether op 87.5 of via de kabel op 106.0 FM.

Dit programma wordt gemaakt en gepresenteerd door dezelfde samenstellers en technici van het programma: "Dat ons loflied vrolijk rijze"                    Uitzending elke maandagavond van 19:00 tot 20:00 uur en een herhaling op vrijdagmorgen van 09:00 tot 10:00 uur

medewerkers

presentatie
techniek