Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Krimpense Maan voor Bo Rook

5 juni 2024 Alfons Schramm Happy Hour

Krimpense_Maan_Bo_Rook-7_1 

Vorige week woensdag 29 mei werd Bo Rook verrast met een Krimpense Maan. Wethouder Kirsten Jaarsma reikte de Maan uit vanwege Rook’s exceptionele prestatie. In april haalde zij voor de derde keer goud tijdens het Europees Kampioenschap Taekwondo. Het EK werd gehouden in Lublin, Polen. In de finale versloeg ze de Noorse Hole Ann Linnea. Een indrukwekkende prestatie!
Bo maakt al jarenlang deel uit van de internationale taekwondo-elite. Na 18 jaar is ze nog net zo enthousiast als in het begin over deze sport. Ze blijft zichzelf ontwikkelen en er komen altijd nieuwe uitdagingen op haar pad. De volgende staat al weer voor de deur: In november doet zij mee aan de World Cup in Argentinië. Tijdens al deze jaren is Bo bijgestaan door een team van trainers. Daarnaast ontving zij steun van ouders en sponsoren. Als verrassing waren zij ook aanwezig tijdens de uitreiking van de Krimpense Maan in sporthal de Boog. 
De Krimpense Maan wordt toegekend aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren en verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving. Met dank aan gemeente Krimpen aan den IJssel.

In deze aflevering van Happy Hour hebben we twee Jukebox Giants, gaan we natuurlijk weer bellen en is er de nieuwe 'Elpee van de Week', namelijk het album '461 Ocean Boulevard' van Eric Clapton uit 1974. '461 Ocean Boulevard' is het tweede soloalbum van Eric Clapton EricClapton461OceanBoulevar_front 461OceanBoulevard_behind2. RSO Records bracht het in juli 1974 uit. David Gahr fotografeerde voor de albumhoes het huis waarin Clapton tijdens de opnames woonde. 461 Ocean Boulevard in Golden Beach Florida.
De muziek werd in het voorjaar van 1974 opgenomen in de Criteria Studios in Miami.Tom Dowd verzorgde de muzikale productie. De liedjes 'I shot the Sheriff' (geschreven door Bob Marley) en 'Willie and the Hand Jive' werden als singles uitgegeven.


Natuurlijk is er de bekendmaking van de nieuwe LOKSCHIJF en de Tip van Erik 

Veel luisterplezier!

Ander nieuws van Happy Hour

Binnenkort op vakantie? Controleer of uw reisdocument nog geldig is

Krimpense Maan voor Bo Rook

Boekbespreking van het boek 'De herinnerde soldaat' van Anjet Daanje

Veer van uitgestorven Nieuw-Zeelandse vogel geveild voor recordbedrag

Algerabrug dicht tijdens nachten van 27, 28 en 29 mei

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour