Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Online Kerkdienst ARK­Rank zondag ook in beeld op de Kabelkrant

21 maart 2020 Dick de Klerk De Kerken Spreken

ark-rank-kerkdienst

Nu de kerken als gevolg van de maatregelen tegen verspreiding van het corona virus gesloten zijn en er op de zondagen in de diverse kerkgebouwen geen kerkdiensten meer kunnen worden gehouden, biedt de Protestantse Gemeente Krimpen aan den IJssel in plaats daarvan een online kerkdienst aan, die men thuis kan volgen. Vorige week ging dat alleen via YouTube, maar nu kan het ook via de Lokale Omroep Krimpen (LOK).

De uitzending van deze bijzondere ‘dienst zonder kerkgangers’ vindt evenals vorige week plaats vanuit het kerkelijk centrum De Rank in Krimpen aan den IJssel. Voorganger is dr. Gert den Hartogh, predikant van de gecombineerde ArkRank-wijkgemeente binnen de Protestantse Gemeente. De dienst begint om tien uur.

Voor kijkers met Caiway als provider is er een direct LOK kanaal (kanaal 12). Net als vorige zondag is de uitzending ook via YouTube te volgen. De zoekterm is: arkrank.

Ook zal de dienst te beluisteren zijn via de radiofrequenties van de LOK: 106.0 FM / 93.1 op het analoge kabelnet en via Caiway glasvezel op kanaal 875. Abonnees van KPN, XS4ALL en Telfort (met de witte afstandsbediening) kiezen kanaal 1133. Abonnees van Telfort met de zwarte afstandsbediening en van Edutel, Fiber.nl en Stipte.nl kiezen kanaal 3017.

Ander nieuws van De Kerken Spreken

Kerken Spreken: reportage Eethuis

2021

De Kerken Spreken op Tweede Kerstdag

2020

Kinderkerstnachtdienst bij de LOK

Online Kerkdienst ARK-Rank zondag ook in beeld op de Kabelkrant

Zin in Ouderom en een goed gesprek met ambtsdragers

Meer nieuws in het archief van: De Kerken Spreken

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: De Kerken Spreken