Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Vrouw trouwt slechts vijf dagen nadat krokodil haar arm afbijt

12 mei 2018 Alfons Schramm Happy Hour

arm_eraf Ondanks dat ze haar arm een paar dagen eerder verloor, stond de bruid toch voor het altaar. Een buitengewoon stoere bruid in Zimbabwe. Ondanks dat een krokodil haar arm afbeet tijdens een kanotocht, besloot ze haar bruiloft toch door te laten gaan. Tot grote vreugde van haar kersverse echtgenoot: "Ik ben zo trots op haar, ze is geweldig." Jamie Fox (27) en Zanele Ndlovu (25) zouden gaan trouwen in de buurt van de Victoria Falls, toen ze een paar dagen voor de bruiloft besloten een kanotocht te maken op de Zambezi-rivier. Daar sloeg het noodlot toe: een krokodil sprong op hun boot en greep de arm van Zanele. Volgens de Britse krant The Mirror sleurde de krokodil Zanele het water in, en beet haar arm er af. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht, waar ze een lange operatie onderging. Ondanks haar zware verwondingen wilde de bruid toch dat de bruiloft door zou gaan. Het koppel gaf elkaar vijf dagen na de aanval het jawoord in de kapel van het ziekenhuis. Dat is toch mooi!

In deze Happy Hour bellen we mensen op die jarig geweest zijn en draaien we natuurlijk "Outlaw in 'em" van Waylon. Rond de klok van 17:45 uur draaien we een nummer van "Van voor de Zomer" van Robert Long. 


De LOKSCHIJF is: Youth - Shawn mendes ft. Khalid. shawn-mendes-youth-khalid Omdat Shawn Mendes (Shawn Peter Raul Mendes, Toronto, 8 augustus 1998, is een Canadees singer-songwriter) met zijn nieuwe album zijn meest persoonlijke werk tot nu toe heeft gemaakt, heeft hij ervoor gekozen om de plaat te vernoemen naar zichzelf. "Shawn Mendes" wordt op 25 mei wereldwijd uitgebracht en is daarmee de opvolger van "Illuminate", het vorige album dat twee jaar geleden verscheen. Hoewel de single "In my Blood" nog in veel hitlijsten te vinden is, brengt hij in de aanloop naar de albumrelease nu alweer een nieuwe track uit: "Youth". Het nummer bevat een featuring van Khalid (geboren in 1998 en nu al schrijven over o.a. zelfmoordpreventie, het legaliseren van wiet en het illegaal maken van vuurwapens. De Amerikaanse R&B artiest Khalid doet het. Khalid haalt zijn inspiratie niet alleen uit de hedendaagse problemen in de wereld, maar ook uit de gebeurtenissen in zijn leven). Dus LOKSCHIJF -> Youth! Mendes_Youth

Veel luisterplezier!

 

Ander nieuws van Happy Hour

Dit zijn de schattigste schapen ooit

Juweeltje van fles whisky geveild voor bijna een miljoen euro

Vrouw krijgt enorme iPhone als grafsteen

Bazige bruid legt 10 absurde regels op aan haar gasten. Regel 8 is werkelijk te zot voor woorden

Politieauto kopje onder in zandbank: agent moet terugzwemmen

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour