Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Mat’s Magic, een spectaculaire familieshow vol illusies en goocheltrucs!

11 april 2018 Sid B. Dane

Mats Magic TUYTERDroom jij er ook van om een wereld binnen te stappen vol fantasieën en mysteries? Tijdens de spectaculaire en adembenemende familieshow ‘The Mystery of Magic’ zal Mat’s Magic Illusions, geassisteerd door zijn Diva’s of Magic, u in De Tuyter mee nemen naar een wereld waarin niets is wat het lijkt. Een wereld waarin alle grote mysteries uit de goochelkunst en het illusionisme verborgen liggen. Verdwijningen, verschijningen, supersnelle verwisselingen, zweefacts en nog veel meer illusies… Een geheimzinnige belevenis voor jong en oud, welke niet zonder gevaren zal zijn. Geen mysterie zal verborgen blijven in deze grootse familieshow!

Tijdens deze adembenemende show zal u van begin tot eind geboeid worden, door de meest verbazingwekkende goocheltrucs en illusies. Dit, afgewisseld met de mooiste muziek, verhalen, kostuums, interactie en humor maakt deze familieshow tot het meest spectaculaire theateruitje van het jaar! Durft u het aan om op zaterdag 14 april, om 15:00 uur, deze magische wereld binnen te stappen?

14 april is er nog meer te doen in De Tuyter!
’s Avonds om 20:00 uur kan je ook nog genieten van een leuke avond improvisatietheater! De Impromaniacs uit Krimpen a/d IJssel spelen deze avond een theatersportwedstrijd tegen het team Expreszo uit Hoorn. Beide teams spelen geïmproviseerde scenes op basis van suggesties uit het publiek. Wie de leukste scenes neerzet dat bepaal jij als kijker! Kom jij ook kijken?

Tickets voor Mat’s Magic kosten in de voorverkoop €12,50 incl. 1 consumptie via www.cwpkrimpen.nl.
Aan de deur kosten tickets €15,- incl. 1 consumptie.
Je kunt ook een combiticket kopen voor de voorstelling van Mat’s Magic en ’s avonds de theatersportwedstrijd van de Impromaniacs voor het kortingstarief van €17,50.
Reserveren van tickets kan via tickets@cwpkrimpen.nl of 06-22640541

CultuurwerkplaatsVolg de Cultuurwerkplaats (https://www.facebook.com/CWPKADIJ/)op Facebook en blijf op de hoogte van nieuws en acties! www.cwpkrimpen.nl

 

Mats Magic poster 2018 eindversie TUYTER