Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Man die op olifanten en leeuwen jaagt opgepeuzeld door krokodillen

10 maart 2018 Alfons Schramm Happy Hour

 jager Krokodillen zouden een Zuid-Afrikaanse jager opgepeuzeld hebben. Scott van Zyl verdween vorige week tijdens een jachtexpeditie in Zimbabwe. Vergezeld door een roedel honden en een Zimbabwaanse spoorzoeker, werd de professionele jager, die trips organiseert voor buitenlandse klanten, op de oever van de Limpopo rivier gevonden, wellicht opgegeten door krokodillen.

Van Zyl en zijn gids stapten uit hun voertuig en liepen elk verschillende richtingen uit. De honden keerden later terug naar het kamp zonder van Zyl. Er werden reddingsteams met helikopters, spoorzoekers en duikers uitgestuurd om de jager te zoeken.
Later werden zijn voetsporen en zijn rugzak op de oever van de rivier aangetroffen. Sakkie Louwrens, lid van een van de zoekteams, zei dat de politie vermoedt dat de man door krokodillen verscheurd werd.
“We vonden in hen iets wat wellicht menselijke resten zijn”, vertelde hij The Telegraph. Forensische teams proberen daar nu uitsluitsel over te geven.
Het bedrijf van de jager, SS Pro Safari, voerde verschillende jachtsafari’s uit, onder andere op leeuwen, olifanten, buffels, neushoorns, luipaarden en antilopen. Tsja, ik kan geen medelijden hebben met zo'n man.

In deze editie van Happy Hour hebben we een speciale gast, namelijk Saskia Bijl- Van Schooten. saskia Saskia is de nr. 2 op de kieslijst van Leefbaar Krimpen EN een oud-medewerkster van LOK-Radio. Kortom, stof genoeg om een leuk gesprek aan te gaan. Enne, natuurlijk draaien we haar muziekkeuze + de mijne en de tip van Erik, hihihi. 

De LOKSCHIJF is: Be together (Bernd Loorbach Remix) - Major Lazer ft. Wild Belle. major-Wwildbelle_loorbach In de videoclip van Major Lazer's nieuwe "Be together" wisselen ze romantische beelden van Diplo (van Major Lazer) en Natalie Bergman (van Wild Belle) af met een droevige begrafenis. Uiteindelijk wordt duidelijk wat de verschillende scenes met elkaar te maken hebben. Niet alles heeft een happy end, maar gelukkig hebben we de tekst nog. Enkele ingrijpende regels zijn: 
"Maybe in a million miles, on a highway through the skies. Someday soon, we'll be together."
De mix van dit nummer is gemaakt door de pas overleden Bernd Loorbach. Dirty-Ztylerz -Bernd Loorbach Bernd was de maker van de allereerste "Somertijd Weekend Dance Mix". Hoe toepasselijk is dit nummer, dus, een meer dan terechte LOKSCHIJF!!!

Veel luisterplezier!

Ander nieuws van Happy Hour

Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

Agent had beloofd iets geks te doen als leerling betere punten haalt

Gevraagd: Ivm. vakantie echtgenote iemand die contactlens plaatst

Even niet opletten in Groningen en de weg is weg

Pas op: spijkerbroek met gaten heel verraderlijk in de zon

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour