Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Collega's kopen auto voor alleenstaande vader die elke dag 3 uur naar werk loopt

17 februari 2018 Alfons Schramm Happy Hour

auto_TrentonLewis Toen de 21-jarige Trenton Lewis werk vond op 18 kilometer afstand van zijn woning hield dat hem niet tegen de baan aan te nemen. Ook al moest hij de afstand elke ochtend lopend afleggen. De alleenstaande vader uit het Amerikaanse Arkansas vertelde niets over zijn dagelijkse tocht tegen zijn collega's, maar een oplettende medewerkster kwam er toch achter en ondernam actie.

Lewis, te trots om om hulp te vragen, vertelt tegen CNN dat hij de enige is die ervoor kan zorgen dat zijn dochtertje van 14 maanden krijgt wat ze nodig heeft. Zo stond hij zeven maanden lang rond middernacht op om op tijd te zijn voor zijn dienst die om 4.00 uur 's ochtends begon. 
Zijn collega's bij pakketbezorger UPS kwamen er toch achter en besloten om hem te hulp te schieten. Ze vroegen Lewis afgelopen week om naar een 'korte bijeenkomst' te komen op de parkeerplaats. Daar werden hem, tot Lewis' grote verrassing, de sleutels van zijn nieuwe auto overhandigd. ,,Ik werd er emotioneel van, mijn hart stopte even met kloppen", aldus de jonge vader.
Lewis heeft zijn genereuze cadeau voornamelijk te danken aan een oplettende collega, Patricia Bryant, ook wel 'Mama Pat' genoemd onder medewerkers. Lewis noemt haar een tweede moeder. ,,Ze werd zelfs boos op me toen ze hoorde dat ik elke dag naar werk liep." Bryant, die samen met haar man al bijna 40 jaar bij UPS werkt, vond dat als iemand zoveel overheeft voor zijn baan, een helpende hand bieden het minste was dat ze kon doen. Samen met haar man lichtte ze andere collega's in en vroeg hen om een bijdrage voor een auto. Hoewel de meesten Lewis niet eens kenden, werd al snel 2000 dollar opgehaald. 
,,Iedereen die ik sprak wilde graag bijdragen", vertelt Patricia's man, Kenneth. ,,Ik vertelde de autoverkoper waar het voor was en hij wilde me graag tegemoetkomen in de prijs." De groep collega's lokte Lewis naar de parkeerplaats, waar de grote onthulling plaatsvond. ,,Ik zal dit nooit vergeten", vertelt Lewis. Een collega plaatste een video van de feestelijke gebeurtenis op Facebook.
Tijdens zijn eerste ritje in zijn nieuwe auto nam hij zijn dochtertje mee voor iets lekkers. Waanzinnig toch om zoiets te lezen!


In deze Happy Hour hebben we de Cover-Original met als inzet "I'm on Fire" De cover is van de winnaar van The Voice of Holland Jim van der Zee en het origineel natuurlijk van The Boss Bruce Springsteen. We bellen ook iemand op die jarig geweest is en draaien we een track van het "Vinyl van de Maand" Greatest Hats van Gruppo Sportivo. 


De LOKSCHIJF is: The Middle - Zedd, Maren Morris & Grey. zedd Anton Zaslavski, beter bekend als Zedd (Saratov, Rusland, 2 september 1989 02-09-1989) begint zijn muzikale loopbaan in 2002 in de metalgroep Dioramic. De electronische muziek blijft hem echter prikkelen en in 2009 besluit hij het roer faliekant om te gooien. Na verschillende producties, onder meer voor Skrillex, Fatboy Slim en The Black Eyed Peas komt zijn grote doorbraak als zijn remixen voor Lady Gaga het tot het album "Born this Way" schoppen. Ook deed hij productiewerk voor Eva Simons en Justin Bieber.
Eind 2012 verschijnt zijn debuutalbum, "Clarity". Van het album bereiken drie singles de tipparade; Spectrum, Clarity en Stay The Night. Later dat jaar levert hij een bijdrage aan "Break Free" van Ariana Grande.
In 2015 maakt hij samen met Selena Gomez de track "I want you to know", afkomstig van zijn tweede album "True Colors". In juni komt de samenwerking met Jon Bellion, "Beautiful now" uit Met Aloe Blacc levert hij in het voorjaar van 2016 een nieuwe versie van "Candyman" af, dat Sammy Davis Jr. origineel in 1971 op plaat zette.
Dat Zedd overtuigd is van het succes van samenwerkingen blijkt als hij in februari 2017 "Stay" uitbrengt, een samenwerking met Alessia Cara. Later dat jaar werkt hij op de track "Get low" ook samen met Liam Payne. En nu dus maakt hij met Grey en Maren Morris de track "The Middle" -> LOKSCHIJF!!! The-Middle-750x320

Veel luisterplezier! 

Ander nieuws van Happy Hour

Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

Agent had beloofd iets geks te doen als leerling betere punten haalt

Gevraagd: Ivm. vakantie echtgenote iemand die contactlens plaatst

Even niet opletten in Groningen en de weg is weg

Pas op: spijkerbroek met gaten heel verraderlijk in de zon

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour