Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Noors Olympisch team krijgt 15.000 eieren bezorgd na Google-Translate blunder

10 februari 2018 Alfons Schramm Happy Hour

aftenposten Google Translate kan een vertaling soms goed door elkaar roeren. Dat bleek wel toen de koks van het Noorse Olympisch team in Zuid-Korea per ongeluk een karrevracht aan eieren bestelden. Ze wilden 1500 eieren, maar door een fout in de vertaling werden dit er tien keer zoveel.

De Noorse koks hadden de eieren in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang besteld om omeletten, gebakken eieren en andere gerechten te maken voor het team van ruim honderd Noorse atleten.
Omdat ze de bestelling deden bij de een lokale Koreaanse supermarkt gebruikten ze Google Translate als vertaalhulp voor hun bestelling. Daar ging alleen iets mis. 
In plaats van 1500 eieren werden er 15.000 eieren in de Noorse keuken bezorgd. "Er kwam letterlijk geen eind aan de bezorging, echt ongelooflijk," vertelt de Noorse kok Ståle Johansen aan de krant Aftenposten. Al snel kwamen de koks tot de conclusie dat er iets mis was gegaan met het vertalen van hun bestelling. Daar word je niet blij van.

In deze Happy Hour hebben we een Cover-Original. Het origineel is van BLØF. Natuurlijk gaan we iemand bellen die jarig geweest is en besteden we ook aandacht aan ..... carnaval, jaja! Vanzelfsprekend draaien we ook een track van de "Vinyl van de Maand" van Gruppo Sportivo.


De LOKSCHIJF is: Say something - Justin Timberlake & Chris Stapleton. timberlake_say Justin, 31 januari 1981, Memphis, Tennessee, Verenigde Staten werd bekend als de zanger van boyband 'N Sync. Deze band was actief en succesvol van 1995 tot 2002. 
In 2002 bracht Justin zijn eerste soloalbum uit: "Justified". Van deze plaat zijn wereldwijd tot op heden ruim 7 miljoen exemplaren verkocht. Van zijn tweede album 'FutureSex/LoveSounds' (2006) zijn er zelfs al 9 miljoen verkocht. 
In 2016 produceert hij de soundtrack voor de film "Trolls" met daarop ook het nummer "Can't stop the Feeling!". 
In februari van 2018 verschijnt het nieuwe album van Timberlake, "Man of the Woods". Dat album verschijnt enkele dagen voordat hij de pauzeshow verzorgt van de Super Bowl. Als voorloper van het album brengt hij de track "Filthy" uit. Vrij snel worden dan ook de tracks "Supplies" en "Say something" (met Chris Stapleton, 15 april 1978 Lexington, Kentucky, Verenigde Staten. Chris is singer-songwriter) uitgebracht. Deze laatste is dus nu LOKSCHIJF!

Veel luisterplezier!

Ander nieuws van Happy Hour

Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

Agent had beloofd iets geks te doen als leerling betere punten haalt

Gevraagd: Ivm. vakantie echtgenote iemand die contactlens plaatst

Even niet opletten in Groningen en de weg is weg

Pas op: spijkerbroek met gaten heel verraderlijk in de zon

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour