Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Cabaret in De Tuyter met cabaretiers Silvester Zwaneveld en Soundos el Ahmadi

2 februari 2018 Sid B. Dane

Soundos en SilversterVeel mensen zullen Soundos kennen van de velerlei tv-programma's waarin ze heeft meegedaan. Wie is de Mol, DWDD, Shouf Shouf habibi, De slimste mens en natuurlijk Expeditie Robinson. Zoals je daar kan zien; als Soundos ergens voor gaat dan gaat ze er ook vol voor!
Zo ook met haar comedy. Soundos is al 10 jaar lid van de prestigieuze Comedytrain en is alweer bezig met haar 3e solo-voorstelling, tevens staat ze bijna elk jaar op Lowlands. Deze vrouw is super grappig en multi getalenteerd.

Silvester Zwaneveld heeft ondertussen zoveel voorstellingen gemaakt dat het bijna niet op te noemen is. Ook de verschillende vormen die hij steeds hanteert (Fysiek, verbaal, digitaal) is ongelooflijk. Veel mensen zullen hem kennen van het duo Arie & Silvester met Arie Koomen, die afgelopen editie ook bij ons stond. Hij toert nu met 2 cabaretiers door het land met "Houston we have a problem" en ook nog met zijn solo "Een kleine geschiedenis van bijna alles". Ondertussen maakt hij ook weer nieuw materiaal en komt hij op 10 februari ook wat nieuwe dingen testen speciaal voor Krimpen.

Tickets koopt u in de voorverkoop voor €15,- incl. 1 consumptie via www.cwpkrimpen.nl €17,50 incl. 1 consumptie aan de deur.

Reserveren van kaarten via tickets@cwpkrimpen.nl of 06-22640541

CultuurwerkplaatsVoor meer informatie kunt u contact opnemen via mail info@cwpkrimpen.nl of telefoon 06-22640541.

Volg de Cultuurwerkplaats (https://www.facebook.com/CWPKADIJ/)op Facebook en blijf op de hoogte van nieuws en acties! www.cwpkrimpen.nl