Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Wildplasser valt in eigen urine

6 januari 2018 Alfons Schramm Happy Hour

wildplasser_valt Een wildplasser is in Nijmegen in zijn eigen urine gevallen. Dat schrijft politie Nijmegen-Noord op Facebook. De man en een ander plasten volgens de politie over de trappen in het trappenhuis van de parkeergarage aan het Keizer Karelplein in Nijmegen. Dat is goed te zien op camera's. 'Wij willen dan de jongen die vervolgens over de trapleuning naar beneden probeert te glijden en vervolgens twee trappen naar beneden valt in zijn eigen urine beterschap wensen', aldus de politie. Volgens een woordvoerder wordt de zaak niet verder onderzocht. 'Er is geen schade aangericht. Maar het is wel een opvallend incident.' Dit is nog eens een leuk bericht.

In deze Happy Hour gaan we een overzicht geven van de meest verkochte, gestreamde singles van 2017 volgens detop100 Megasingle Top-100. 


De LOKSCHIJF is: Coming Home - Sheppard. Sheppard_2014 Sheppard ontstond in 2009 toen George Sheppard en zijn zussen, Amy en Emma samen met Jay Bovino en later nog 2 andere muzikanten, Michael Butler en Dean Gordon, de band vormden. Hun debuutsingle verscheen in 2014. "Geronimo" bereikte de eerste plaats in Australië en verscheen later in andere hitparades, zoals in Nieuw-Zeeland, Zwitserland, Ierland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Nederland en België. Daarna had Sheppard nog twee singles, maar die kwamen niet hoog in de hitparades. Hun nieuwe single ‘Coming Home’ Sheppard_comingHome misschien wel, en daarom helpen we hem een handje door hem LOKSCHIJF te maken. 

Veel luisterplezier! Enne oh ja Happy New Year 2018

Ander nieuws van Happy Hour

Toerist rijdt in vier uur ruim 41.000 euro aan boetes bij elkaar

Man betaalt na 44 jaar parkeerboete omdat hij zich schuldig voelt

Greenpeace smeert 3500 liter verf op Berlijnse zonnerotonde

Duitsers draaien helemaal door van vrouwelijke voetbalcommentator

Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour