Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

“Wat een goed systeem tegen dieven”: giftige slang verstopt zich wel heel ingenieus

30 december 2017 Alfons Schramm Happy Hour

slang_slipper BIZAR “Australischer wordt het niet”, klinkt het in de bijhorende Facebookpost. En inderdaad, deze giftige slang weet wel heel goed hoe ze in de omgeving moet opgaan. Eén moment van onoplettendheid en u zou zomaar met uw voeten in de slippers glippen.

Een inwoonster van Sunshine Coast deed de onaangename ontdekking aan haar voordeur. “Ze kreeg een vroeg kerstcadeau toen ze thuiskwam: de zwarte adder zat helemaal opgerold in haar schoeisel”, luidde de uitleg.
De manier waarop het reptiel zich haast onzichtbaar gemaakt had, lokte heel wat bewondering uit. “Ik zag de slang niet eens. Haar lijf volgt perfect het patroon van de slippers”, klinkt het in de reacties. “Ik moest ook twee keer kijken”, liet iemand anders weten. En: “Zonder meer het beste systeem tegen dieven.” Zeer zeker waar.

De laatste Happy Hour van 2017, dus het wordt een gezellige boel. Deze keer is Ellen Bommeljé aanwezig met het item "Blij met de Bieb".  benedict-wells De schrijver Benedict Wells staat centraal met het boek "Het Einde van de Eenzaamheid" van dit jaar. Geestdriftig en toegewijd zijn twee eigenschappen die Benedict Wells (1984, München, Duitsland) op het lijf zijn geschreven. Deze Duitse auteur is pas 33 jaar, maar heeft al vier succesvolle boeken op zijn naam staan. Zijn laatste roman, 'Het einde van de eenzaamheid', betekende zijn grote doorbraak. Het-einde-van-de-eenzaamheid In Duitsland staat dit boek al meer dan een jaar in de top 30 van Der Spiegel en de vertaalrechten werden aan ruim twintig landen verkocht. 

De LOKSCHIJF is: Breathe - Jax Jones ft. Ina Wroldsen. Na het succes voor zijn worldwide smash hits “Instruction” en ‘You don’t know me’ lanceert songwriter en producer Jax Jones (25-7-1987, Londen) zijn verse single "Breath". Jax_Jones_BreatheDat verschijnt op het Polydor Records label. Na eerdere samenwerkingen met Demi Lovato, Stefflon Don en BBC Sound of 2017 genomineerde Rave, kiest hij ditmaal voor Ina Wroldsen (29-5-1984, Sandefjord, Noorwegen). De Noorse boekt vooral succes als songwriter voor o.a. Calvin Harris, Clean Bandit en Anne Marie, maarre……zingen kan ze ook! Zeker weten en daarom LOKSCHIJF!

Veel luisterplezier!

Ander nieuws van Happy Hour

Duitsers draaien helemaal door van vrouwelijke voetbalcommentator

Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

Agent had beloofd iets geks te doen als leerling betere punten haalt

Gevraagd: Ivm. vakantie echtgenote iemand die contactlens plaatst

Even niet opletten in Groningen en de weg is weg

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour