Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Grumpy Cat verdiende 81 miljoen euro met gemopper

16 december 2017 Alfons Schramm Happy Hour

grumpycat Weinigen zijn zo chagrijnig en toch zo geliefd als Grumpy Cat. Haar meme’s worden miljoenen keren gedeeld op sociale media. Ze verdiende met haar gemopper de afgelopen twee jaar al zo’n 81 miljoen euro. 

In het echte leven luistert de kat naar de naam ‘Tardar Sauce’. Haar looks heeft ze volgens eigenares Tabatha Bundesen te danken aan dwerggroei en een onderbeet. 
Het eerste filmpje van Grumpy Cat werd twee jaar geleden op Youtube 15,7 miljoen keer bekeken. Bundesen kon al een paar dagen na het verschijnen ervan haar baan als serveerster opzeggen. Inmiddels heeft Grumpy Cat 521.000 volgers op Instagram en 255.000 op Twitter. 
Er is een koffie naar haar genoemd, de Grumppuccino en haar eerste film ‘Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever’ is net uitgekomen. Boeken, kalenders en kattenvoeding zorgden verder voor haar fortuin. 
Ze heeft onder tussen meer verdiend dan actrices als Cameron Diaz en Gwyneth Paltrow. En zelfs voetballer Christiano Ronaldo wist het afgelopen jaar niet zoveel geld binnen te harken. Maar een lachje kan er nog altijd niet van af bij de Grumpy Cat. Haha.
In deze Happy Hour hebben we het item "Borrelplaat" maar weer eens uit de kast gehaald. De artiesten Lionel Richie en The Little River Band staan hierin centraal.

De LOKSCHIJF is: Does it matter - Janieck. Janieck_does_it Singer-songwriter en gitarist Janieck, bekend van de wereldhit ‘Reality’ met Lost Frequencies en zijn solohit ‘Feel The Love’, presenteert zijn nieuwe single ‘Does It Matter’. Dit mooie, gevoelige winternummer waarin (akoestische) pop en dance versmelten, is een unieke bewerking van de 90’s dance classic ‘Better Off Alone’ van Alice Deejay. Zijn echte naam is Janieck van de Polder (Noordwijk, 1994) en is naast zanger ook acteur. Wat als hij zou moeten kiezen tussen zingen of acteren? “Liever zingen en songwriten! Als ik acteer, speel ik iemand anders. Wanneer ik een lied schrijf of zing, ben ik mezelf; oprecht en eerlijk. Zingen en songwriten ligt veel dichter bij wie ik ben!” Mooi gezegd, daarom zijn nieuwe single LOKSCHIJF!

Veel luisterplezier!

Ander nieuws van Happy Hour

Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

Agent had beloofd iets geks te doen als leerling betere punten haalt

Gevraagd: Ivm. vakantie echtgenote iemand die contactlens plaatst

Even niet opletten in Groningen en de weg is weg

Pas op: spijkerbroek met gaten heel verraderlijk in de zon

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour