Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Toptennisser Djokovic opent gratis restaurant: “Ik heb toch genoeg verdiend om heel Servië te voeden

14 oktober 2017 Alfons Schramm Happy Hour

 novakrestaurant 12-voudig Grand Slam-winnaar Novak Djokovic heeft in zijn tenniscarrière al heel wat euro's verzameld. “Genoeg om heel Servië te voeden”, vatte de 30-jarige Serviër het samen. Met zijn derde restaurant toont hij dat -> hij biedt er gratis eten aan voor daklozen en “mensen in nood”.

“Geld is geen probleem voor mij: ik heb genoeg verdiend om heel Servië te voeden”, vertelde Djokovic, momenteel de nummer zes van de wereld in het mannentennis. “Ik denk dat de mensen dit verdienen na alle steun die ze mij al gaven.”
Dat geld geen probleem is, moge duidelijk zijn. Alleen al met prijzengeld verdiende hij al meer dan 120 miljoen euro en daar komen nog zijn (lucratieve) sponsordeals bij.
Hoe de gasten moeten bewijzen dat ze dakloos of in nood zijn en dus recht hebben op gratis eten, is nog niet bekend.
Het is al zijn derde restaurant na “Novak” in Belgrado en het vegetarische “Eqvita” in Monte Carlo. Het zit in de genen want ook zijn ouders waren restaurantuitbater: “Dankzij mijn familie heb ik altijd al een band gehad met eten en als atleet werd het nog belangrijker. Eten is mijn passie”, liet hij eerder al optekenen. Respect voor Novak!
We gaan lekker (na)zomerse muziek draaien om een beetje in de stemming te komen voor het prachtige nazomerweer dat we krijgen. Natuurlijk draaien we ook wat van de CD van de Maand "De Marathon" van Thomas Acda.

De LOKSCHIJF is: Carry you Home - Tiësto ft. Stargate en Aloe Blacc. Twee weken geleden heeft Tiësto Tiesto (Tijs Michiel Verwest, Breda, 17 januari 1969) zijn verse single " Carry you Home" gedropt. Het is een samenwerking met Stargate en Aloe Blacc. De bijna 50 jarige Tiësto draait een bijzonder productief jaar, want eerder dit jaar dropte hij “On my Way”, “Boom”, “Harder” en “Scream”. De DJ toert momenteel door Amerika, Canada, China en Indonesië. De nieuwe track "Carry you Home" is deze week de terechte LOKSCHIJF! Carryyouhome_Tiesto

Veel luisterplezier!

Ander nieuws van Happy Hour

Man betaalt na 44 jaar parkeerboete omdat hij zich schuldig voelt

Greenpeace smeert 3500 liter verf op Berlijnse zonnerotonde

Duitsers draaien helemaal door van vrouwelijke voetbalcommentator

Zoon begraaft zijn vader in gloednieuwe BMW

Agent had beloofd iets geks te doen als leerling betere punten haalt

Meer nieuws in het archief van: Happy Hour

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Happy Hour