Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Kinderboekenweekfeest in De Tuyter!

27 september 2017 Sid B. Dane Radio 6

Kinderboekenweekfeest 2017

Na het grote succes van het eerste Kinderboekenweekfeest vorig jaar, komt er ook dit jaar weer een Kinderboekenweekfeest in De Tuyter!

Op 4 oktober start de Kinderboekenweek, met het thema “Gruwelijk Eng”. Deze woensdagmiddag tussen 13:00-17:00 uur wordt het Gruwelijk Gezellig in De Tuyter.

Er is op 4 oktober voor kinderen vanaf 4 jaar veel leuks te doen! Zo kan er bij kunstenaar Tawab Safi een echt ‘enge dromen boek’ gemaakt worden, kunnen er maskers gemaakt worden, is er iemand die de kinderen ‘gruwelijk eng’ of ‘gruwelijk gezellig’ kan schminken en wordt er in de bibliotheek voorgelezen.

Om 14:30 uur begint er een leuke theatervoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar, “De Dromeneter”. Kaarten voor deze voorstelling zijn gratis en kunnen in De Tuyter afgehaald worden. Let wel, op=op.

Ter afsluiting is er voor dit Kinderboekenweekfeest nog een SUPER leuke muziekactiviteit georganiseerd door de Bibliotheek en Muziekschool Krimpen.

Kortom, deze middag mag je niet missen!

Meedoen aan de activiteiten is gratis. Aanmelden is niet nodig. Voor de theatervoorstelling kunnen gratis kaarten afgehaald worden in De Tuyter. Let wel, max. 6 kaarten per persoon en op=op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via mail info@cwpkrimpen.nl of telefoon 06-22640541.

Volg de Cultuurwerkplaats (https://www.facebook.com/CWPKADIJ/)op Facebook en blijf op de hoogte van nieuws en acties! www.cwpkrimpen.nl

Ander nieuws van Radio 6

Kinderboekenweekfeest in De Tuyter!

Wij zijn Radio D'Huzes

Lourens Portasse na hersenbloeding: "ik ben er nog, gelukkig!"

Radio 6: uw gids naar de verkiezingen

5 mei geen feestdag voor parkeerders in Rotterdam

Meer nieuws in het archief van: Radio 6

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Radio 6