Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Kijk op Krimpen, live vanaf de Kinderboerderij

13 mei 2017 Niels van der Steenhoven Kijk op Krimpen

2017-05-13 Dick bij de kinderboerderij   2017-05-13 Terry bij de kinderboerderij

De maand mei staat altijd in het teken van het schapen scheren.  Zo ook op de Krimpense kinderboerderij “Klein Boveneind”.  Dat staat op 13 mei weer te gebeuren en traditiegetrouw komt de uitzending van “Kijk op Krimpen” daar vandaan.  Niet alleen van het schapen scheren wordt een impressie verzorgd maar ook van de andere activiteiten. 

Los daarvan hebben we ook nog aandacht voor twee andere onderwerpen t.w. extra krediet voor de kinderboerderij (hoe actueel kun je zijn……) en het Zwanenwater definitief afgekeurd als recreatieplas. We praten daarover met de wethouders Jaap Blankenberg resp. Marco Oosterwijk die beiden op de kinderboerderij “acte de presence” zullen geven.  Verder onze vaste onderwerpen, het weerpraatje met Jan Dekker, de inhoud van het programma “Multisport” met Hans Stofkooper en onze column, deze week uitgesproken door Huib Neven.

Presentatie ter plekke wordt verzorgd door Dick de Klerk en Terry Mace-Hardyman, terwijl de programmatechniek in de studio in handen is van Niels van der Steenhoven.  Wellicht spreken we elkaar op de kinderboerderij!

Ander nieuws van Kijk op Krimpen

Deze week in Kijk op Krimpen

Wethouders te gast bij Kijk op Krimpen

Nieuwe wethouders zaterdag te gast in Kijk op Krimpen

Veteranen symposium

Wervingsdag PI Krimpen aan den IJssel 26 mei

Meer nieuws in het archief van: Kijk op Krimpen

Meer informatie

Meer informatie over de LOK programma's bij dit artikel: Kijk op Krimpen