Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

Letter to you (Bruce Springsteen & The E Street Band)

De LOK schijf van 16 september 2020

The boss is back! Nadat hij vorig jaar nog een soloplaat uitbracht en enkele weken geleden te horen was op een nummer met Bon Iver, keert hij nu terug met de titeltrack van zijn gloednieuwe plaat. “Letter to you” verschijnt op 23 oktober en wordt opnieuw een echte rockplaat met The E Street Band Bruce_Springsteen_15062016. Niets melig doen dus en gewoon rocken, zo horen we Springsteen dan ook het liefst. De plaat werd in maar liefst vijf dagen opgenomen in de thuisstudio van The Boss waarbij The E Street Band gewoon live speelde en zo, zonder overdubs, werd het album opgenomen. Met negen nummers die hij recent schreef en drie nummers die nog dateren uit de jaren zeventig, maar nu pas voor het eerst worden opgenomen, wordt “Letter to you een plaat om naar uit te kijken. Titeltrack “Letter to you” belooft alvast veel goeds.

Net geen vier minuten duurt “Letter to you” en al van bij het begin voel je dat het iets goeds zal worden. Met de herkenbare stem van The Boss en het rijk instrumentarium van The E Street Band, voel je meteen dat de sfeer tussen de muzikanten goed zat. Dat is ook te danken aan de uitermate gezellige clip waarin we iedereen plezier zien maken. Met een orgel en een krachtig refrein heeft Bruce Springsteen hier toch wel weer een hit op zijn naam staan. Het is een sterk en krachtig rocknummer met oog voor details. Meer van dat binnen iets meer dan een maand! YEAH -> LOKSCHIJF!!!!!!

 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Commander in Chief (Demi Lovato)

21 oktober 2020

Door de Wind (Miss Montreal)

14 oktober 2020

Diamonds (Sam Smith)

7 oktober 2020

Een Man van de Wereld (Danny de Munk)

30 september 2020

Oostenwind (Nick & Simon)

23 september 2020

Letter to you (Bruce Springsteen & The E Street Band)

16 september 2020

Color (Di-Rect)

9 september 2020

De Overkant (Suzan & Freek & Snelle)

2 september 2020

Hallucinate (Dua Lipa)

29 juli 2020

My own World (Davina Michelle)

22 juli 2020