Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Larger than Life (Armin van Buuren & Chef'Special)

De LOK schijf van 5 juni 2024

De  Nederlandse hitmakers hebben hun krachten gebundeld met het Nederlands voetbalelftal en hebben ‘Larger than Life’ uitgebracht, een samenwerking die zijn naam in alle vormen eer aan doet. 
Armin van Buuren en Chef'Special, het indiepopensemble, vonden een gemeenschappelijke basis in een gedeelde visie: grootheid inspireren. Het resultaat is 'Larger than Life', een bewijs van hun collectieve gevoel voor energie en ambitie, met anthemische melodieuze synths en stadionvullende klappen en gezangen, bijgedragen door het geroemde Nederlandse herenvoetbalteam. 
"We hebben 'Larger Than Life' geschreven vanuit de wens om vuur te maken", legt Joshua Nolet, frontman van Chef'Special, uit. "Het gaat over de reis die hopelijk leidt tot grootsheid, dat wil zeggen iets dat groter is dan wijzelf. Dat proces en dat soort geloof in elkaar kunnen je verheffen en ervoor zorgen dat je je groter voelt dan het leven. Wanneer we onze krachten bundelen en ons verbinden als menselijke wezens , er is niets waartoe wij niet in staat zijn." Nou, we zullen het zien, maar in ieder geval is 'Larger than Life' LOKSCHIJF.

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

For Life (Kygo, Zak Abel & Nile Rodgers)

19 juni 2024

Larger than Life (Armin van Buuren & Chef'Special)

5 juni 2024

Parler Français (Claude)

29 mei 2024

Fire (MEDUZA, OneRepublic & Leony)

23 mei 2024

I had some Help (Post Malone & Morgan Wallen )

15 mei 2024

Flatlining (Rilan & The Bombardiers)

8 mei 2024

Pedro (Raffaella Carrà & Jaxomy en Agatino Romero)

1 mei 2024

Voor Je ’t weet (Tino Martin & Anouk)

24 april 2024

Home (Good Neighbours)

17 april 2024

You and me (Goldband)

10 april 2024