Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

You and me (Goldband)

De LOK schijf van 10 april 2024

Er is al zoveel gezegd rondom Den Haag-sensatie Goldband: het cokerelletje van zanger Milo Driessen, Karel Gerlachs relatie met Maan en Boaz Kok die recent als eerste van de drie vader werd. Ondanks dat alles ontstond er een heuse hype rond Goldband en die staat nog altijd primair recht door hun aanstekelijke sound die perfect in de hitlijsten past en deint op zijn altijd weer warme, nostalgische insteken. Nieuwe muziek is de laatste maanden echter een rariteit bij het Haagse trio. 
In ouder werk hoorden we zo al eightiesritmes en -synths, disco-elementen en technokicks. Deze keer haalt Goldband het trancegevoel naar boven. Ziedaar ook meteen de reden dat de Amsterdamse dj Job Jobse JobJobse het nummer al talloze keren draaide in zijn energieke sets. De melodieuze trance vormt het decor voor de stemmen van de drie heren. De dansvloer mag zich klaarmaken voor een hoop heen-en-weer of op-en-neerdeinende mensen, want de single 'You & Me' is uit. Een terechte LOKSCHIJF.

 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Fire (MEDUZA, OneRepublic & Leony)

23 mei 2024

I had some Help (Post Malone & Morgan Wallen )

15 mei 2024

Flatlining (Rilan & The Bombardiers)

8 mei 2024

Pedro (Raffaella Carrà & Jaxomy en Agatino Romero)

1 mei 2024

Voor Je ’t weet (Tino Martin & Anouk)

24 april 2024

Home (Good Neighbours)

17 april 2024

You and me (Goldband)

10 april 2024

Human (Lenny Kravitz)

3 april 2024

Belong together (Mark Ambor)

27 maart 2024

Legendary (Bon Jovi)

20 maart 2024