Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Wish you the Best (Lewis Capaldi)

De LOK schijf van 10 mei 2023

De nieuwe song van Lewis Capaldi 'Wish you the Best' kwam begin april uit en wordt door de zanger zelf omschreven als een "heel vrolijk liedje voor de zomer. Het gaat over iemand die verder gaat en dat je weet dat dat het beste is voor die persoon", vertelt de zanger. "En het enige wat je zegt is: 'Veel succes, ik ben echt blij voor je.' Maar eigenlijk ga je dood vanbinnen en wil je vertellen wat je allemaal aan ze mist en waarom ze bij je moeten blijven." Het lijkt erop dat zijn nieuwe nummer geen commentaar is op zijn huidige gelukkige liefdesleven. "Ik heb een vriendin en dat gaat heel goed", vertelt de verliefde zanger. "Het is een lieve dame ik voel me er helemaal goed bij."

Eerder deze maand kwam de documentaire van Lewis Capaldi, 'How I'm feeling now' LewisC-Netflix uit op Netflix. De film volgt de zanger op tournee en zijn worsteling met tics en een angststoornis. Vorig jaar maakte Capaldi (Whitburn (West Lothian), 7 oktober 1996 is een Schotse singer-songwriter) bekend te lijden aan Gilles de la Tourette, een stoornis die deze tics van oncontroleerbare bewegingen en geluiden veroorzaakt. Bij Capaldi leidt dat bijvoorbeeld tot zenuwtrekkingen, ook op het podium. De aandoening bedreigt ook zijn toekomst in de muziek, vertelt Capaldi in een interview met The Sunday Times. "Ik haat overdrijven, maar er is een aanzienlijke kans dat ik gewoon moet kappen met muziek." Laten we dat niet hopen, maar okee, deze week is 'Wish you theBest', LOKSCHIJF.

 

 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

On my Love (Zara Larsson & David Guetta)

28 september 2023

Vas-y (ga maar) (Suzan & Freek & Claude)

20 september 2023

Angry (Rolling Stones)

13 september 2023

Dive (Lost Frequencies & Tom Gregory)

6 september 2023

Why didn't you listen (Amber)

5 juli 2023

This World is our Home (Douwe Bob)

29 juni 2023

Break my Heart (RONDÉ)

21 juni 2023

Lost inside my Head (Goldkimono)

14 juni 2023

22 (MEAU)

7 juni 2023

Overcome (Nothing But Thieves)

31 mei 2023