Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Chemical (Post Malone)

De LOK schijf van 19 april 2023

Post Malone, artiestennaam van Austin Richard Post (Syracuse, New York, 4 juli 1995) is een Amerikaanse zanger, songwriter, muziekproducent en gitarist, is terug met een nieuwe popgeoriënteerde single met de titel 'Chemical'. Dit nummer heeft een helder en aanstekelijk refrein, in tegenstelling tot zijn gebruikelijke sombere en melancholische composities. Aan de andere kant houden de teksten vast aan de typische thema's van Post Malone. Ze vertellen het verhaal van een wilde, on-again, off-again relatie waarmee de kunstenaar worstelt. Teksten als "You break me, then I break my rules" en "Every Time I'm ready to make a change, you turn around and fuck out all my brains" leggen de kwelling en frustratie bloot van het proberen een giftige relatie te verlaten. 
'Chemical' wijkt duidelijk af van het eerdere werk van Post Malone, en fans van de artiest zullen waarschijnlijk genieten van de tempowisseling. Het nummer is een helder, pakkend muzikaal aanbod dat het bereik van Post Malone als artiest laat zien. Het is een uitstekende aanvulling op elke zomerse afspeellijst en het wordt gegarandeerd een hit op zomerfestivals en -feesten. Maar nu dus eerst LOKSCHIJF.

 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

On my Love (Zara Larsson & David Guetta)

28 september 2023

Vas-y (ga maar) (Suzan & Freek & Claude)

20 september 2023

Angry (Rolling Stones)

13 september 2023

Dive (Lost Frequencies & Tom Gregory)

6 september 2023

Why didn't you listen (Amber)

5 juli 2023

This World is our Home (Douwe Bob)

29 juni 2023

Break my Heart (RONDÉ)

21 juni 2023

Lost inside my Head (Goldkimono)

14 juni 2023

22 (MEAU)

7 juni 2023

Overcome (Nothing But Thieves)

31 mei 2023