Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Chemical (Post Malone)

De LOK schijf van 19 april 2023

Post Malone, artiestennaam van Austin Richard Post (Syracuse, New York, 4 juli 1995) is een Amerikaanse zanger, songwriter, muziekproducent en gitarist, is terug met een nieuwe popgeoriënteerde single met de titel 'Chemical'. Dit nummer heeft een helder en aanstekelijk refrein, in tegenstelling tot zijn gebruikelijke sombere en melancholische composities. Aan de andere kant houden de teksten vast aan de typische thema's van Post Malone. Ze vertellen het verhaal van een wilde, on-again, off-again relatie waarmee de kunstenaar worstelt. Teksten als "You break me, then I break my rules" en "Every Time I'm ready to make a change, you turn around and fuck out all my brains" leggen de kwelling en frustratie bloot van het proberen een giftige relatie te verlaten. 
'Chemical' wijkt duidelijk af van het eerdere werk van Post Malone, en fans van de artiest zullen waarschijnlijk genieten van de tempowisseling. Het nummer is een helder, pakkend muzikaal aanbod dat het bereik van Post Malone als artiest laat zien. Het is een uitstekende aanvulling op elke zomerse afspeellijst en het wordt gegarandeerd een hit op zomerfestivals en -feesten. Maar nu dus eerst LOKSCHIJF.

 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

For Life (Kygo, Zak Abel & Nile Rodgers)

19 juni 2024

Larger than Life (Armin van Buuren & Chef'Special)

5 juni 2024

Parler Français (Claude)

29 mei 2024

Fire (MEDUZA, OneRepublic & Leony)

23 mei 2024

I had some Help (Post Malone & Morgan Wallen )

15 mei 2024

Flatlining (Rilan & The Bombardiers)

8 mei 2024

Pedro (Raffaella Carrà & Jaxomy en Agatino Romero)

1 mei 2024

Voor Je ’t weet (Tino Martin & Anouk)

24 april 2024

Home (Good Neighbours)

17 april 2024

You and me (Goldband)

10 april 2024