Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

When I'm gone (Alesso & Katy Perry)

De LOK schijf van 26 januari 2022

In 2021 leken er heel wat dingen in hun plooi te vallen, zo vierde de zwarte haarkleur van Katy Perry zijn grote comeback. Fans reageerden laaiend enthousiast omdat ze hoopten dat dit ook haar grote terugkeer zou betekenen, want haar laatste twee albums deden het een pak minder op commercieel en kritisch vlak. "Smile" bracht in 2020 geen enkele grote hit naar voren en haar populariteit lijkt zijn piek enkele jaren terug reeds bereikt te hebben. In 2021 moesten we het weinig verrassend met minder muziek van de Amerikaanse popster doen, maar haar residentie in Las Vegas brengt daar net voor het nieuwe jaar nog snel verandering in. 
Op “When I’m gone” werkte Katy Perry samen met de Zweedse DJ en producer Alesso Alesso_KPerry, die al ruim boven de drie miljard streams op Spotify alleen al verzilverde. Zijn gevoel voor het maken van hits speelt dan ook in het voordeel van Katy Perry, die met deze gloednieuwe single misschien eindelijk terug een monsterhit kan scoren. Op vlak van productie zit de single degelijk in elkaar en Perry bewijst waarom ze al zo veel nummer één hits achter haar naam heeft staan. “When I’m gone” is fijne radiopop, die ons gelukkig weet te stemmen door het sterke refrein, maar bevat tegelijk ook weinig verrassende elementen. We zijn benieuwd of dit de grote terugkeer van de hitmachine kan worden. Een hulpmiddeltje hierbij is het worden van de LOKSCHIJF!

 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Automatisch (FLEMMING)

11 mei 2022

2Step (Ed Sheeran ft. Antityla)

4 mei 2022

Fire (Floor Jansen)

27 april 2022

Need you tonight (Able Faces)

20 april 2022

Hey, hey, rise up (Pink Floyd & Andriy Khlyvnyuk)

13 april 2022

Love myself (RONDÉ)

6 april 2022

Bones (Imagine Dragons)

30 maart 2022

Terug naar de Baai (Musketiers)

23 maart 2022

Make it a Memory (Krezip & Danny Vera)

16 maart 2022

De Diepte (S10)

9 maart 2022