Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Merry Christmas (Ed Sheeran & Elton John)

De LOK schijf van 8 december 2021


Ed Sheeran (30) en Elton John (74) Ed Sh en Elton Jo scoren met hun kerstnummer ‘Merry Christmas’. Het vrolijke nummer werd in minder dan 48 uur zo’n 10 miljoen keer bekeken. Maar het had ook anders kunnen aflopen, want Ed geeft toe dat hij Elton bijna per ongeluk om het leven bracht. “Die bel vloog maar nipt naast zijn hoofd.”
De videoclip van ‘Merry Christmas’ werd opgenomen in een echte kerstsfeer, met pakjes, lichtjes, kerstbomen en kerstversiering, wat zorgde voor een mooi plaatje. Maar het had er ook helemaal anders kunnen uitzien. “In het filmpje ben ik verkleed als een sexy kerstman en op een gegeven moment schop ik tegen een cadeautje. Alleen wist ik niet dat er bovenop het cadeau een zware metalen bel lag. De bel vloog vlak langs het hoofd van John. O man, dat was even schrikken”, vertelt de zanger in ‎The Zane Lowe Show op Apple Music.
Elton bleef gelukkig ongedeerd, een pak van Eds hart. “Je wil niet weten hoe ik me voelde toen ik die bel de lucht in zag vliegen, vreselijk. Ik heb Elton de beelden in slow motion getoond op de dag dat de clip uitkwam. Het was echt wel op het nippertje naast zijn hoofd. Die metalen bel zou hem ernstig verwond hebben. Gelukkig was dat niet het geval.” 
De twee, nog steeds goede vrienden, zijn erg tevreden over de videoclip. “Het is écht wild”, zegt Sheeran, die eraan toevoegt dat ze de winst van hun kerstsingle mooi zullen verdelen en van plan zijn te doneren aan goede doelen. En dat is heel mooi. Deze week 'Merry Christmas' LOKSCHIJF.

 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Automatisch (FLEMMING)

11 mei 2022

2Step (Ed Sheeran ft. Antityla)

4 mei 2022

Fire (Floor Jansen)

27 april 2022

Need you tonight (Able Faces)

20 april 2022

Hey, hey, rise up (Pink Floyd & Andriy Khlyvnyuk)

13 april 2022

Love myself (RONDÉ)

6 april 2022

Bones (Imagine Dragons)

30 maart 2022

Terug naar de Baai (Musketiers)

23 maart 2022

Make it a Memory (Krezip & Danny Vera)

16 maart 2022

De Diepte (S10)

9 maart 2022