Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Bad Habits (Ed Sheeran)

De LOK schijf van 30 juni 2021

Ed Sheeran (Halifax, Engeland,  17 februari 1991, Brits singer-songwriter) is terug. Na een lange pauze heeft de zanger het nieuwe nummer "Bad Habits" op de wereld losgelaten. Eerder deze maand (juni) maakte Ed Sheeran bekend dat hij deze maand nog met nieuwe muziek zou komen. En die is er nu. Het nummer "Bad Habits" klinkt anders dan we van de zanger gewend zijn. Het is een dansbaar nummer waarin je toch nog steeds de eigenheid van Ed Sheeran kan horen.
Het nieuwe nummer van Ed Sheeran sheeran_beckham heet dus "Bad Habits" en gaat over het nachtleven en de slechte gewoontes die daaruit verder komen. In de clip wordt de inhoud van het nummer vrij letterlijk in beeld gebracht. We zien de ‘nachtversie’ van Ed Sheeran, met donkere ogen en vampierentanden, in een roze kostuum door allerhande nachtelijke taferelen vliegen. En dat laatste mag je soms letterijk nemen. Maar wanneer de ochtend aanbreekt wordt Ed Sheeran weer de gewone Ed Sheeran, met z’n gitaar in de hand.
Deze week LOKSCHIJF!

 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Hold on (Armin van Buuren @ Davina Michelle)

15 september 2021

Cold Heart (Elton John & Dua Lipa)

8 september 2021

Don't shut me down (Abba)

2 september 2021

Run run (Melle)

25 augustus 2021

Remember (Becky Hill & David Guetta)

14 juli 2021

(Imagine Dragons)

7 juli 2021

Bad Habits (Ed Sheeran)

30 juni 2021

Finally (Alain Clark & Saint Ronil)

23 juni 2021

Sweet Dreams (Alan Walker & Imanbek)

16 juni 2021

Last Train Home (John Mayer)

9 juni 2021