Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Anyone (Justin Bieber)

De LOK schijf van 6 januari 2021

Justin Bieber luidde het nieuwe jaar in met een heus livestreamconcert en een gloednieuw nummer. 2021 Wordt dan ook het jaar waarin de Canadese wereldster zijn langverwachte zesde studioplaat zal uitbrengen en daarmee een nieuw hoofdstuk in zijn carrière zal schrijven. Met meer dan twintig miljoen verkochte platen, een schouw met honderden prijzen en miljarden streams behoort Justin Bieber tot een van de succesvolste soloartiesten van deze eeuw en ook met zijn 26 jaar is hij nog lang niet uitgezongen. Het voorbije jaar bracht Bieber een handvol nummers uit waaruit al bleek dat de zanger ook muzikaal aan volwassenheid heeft gewonnen. Justin Bieber heeft met “Anyone” op de eerste dag van het jaar zijn nieuw tijdperk nog wat meer glans gegeven.
De tijd dat Justin Bieber platte en commerciële popmuziek maakt, is voorgoed voorbij. Op “Anyone” kiest Justin Bieber namelijk voor een authentieke en originele sound waarin al zijn sterktes slim worden uitgespeeld. “Anyone” is een zeer persoonlijke ballade waarin hij in heel wat woorden zijn liefde voor zijn echtgenote Hailey Baldwin bieberbaldwin bezingt en dat zonder in clichés te vervallen. De instrumentatie werd op zijn nieuwe single heel sober en beperkt gehouden, maar tijdens het laatste refrein breekt het nummer toch nog op een sterke wijze open. Justin Bieber heeft zich in 2020 eindelijk (muzikaal) gevonden en daarom nu eindelijk LOKSCHIJF bij LOK-Radio.

[LAST null COLUMNS]

 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Was it just me (Douwe Bob)

24 februari 2021

1992 (Son Mieux)

17 februari 2021

Wellerman (220Kid X Billen Ted Remix) (Nathan Evans )

10 februari 2021

Hypnotized (Purple Disco Machine, Sophie and the Giants)

3 februari 2021

Get out my Head (Shane Codd)

27 januari 2021

Als ik je weer zie (Acda en de Munnik, Maan en Typhoon )

20 januari 2021

Sword from the Stone (Passenger)

13 januari 2021

Anyone (Justin Bieber)

6 januari 2021

Flags (Coldplay)

31 december 2020

To love somebody (Tim Dawn)

23 december 2020