Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Als de eerste Sneeuw valt (Emma Heesters)

De LOK schijf van 9 december 2020

Zangeres, songwriter en succesvolle YouTuber Emma Heesters heeft haar kerstsingle  "Als de eerste Sneeuw valt" uitgebracht. Het is de afsluiter van een spectaculair jaar, waarin ze definitief doorbrak bij het grote publiek. Na een aantal succesvolle samenwerkingen in het verleden, een gouden plaat voor "Waar ga je heen" en een MTV-award is dit de volgende stap in haar muzikale carrière. 
Emma over het liedje: “Ik heb zoveel zin om het kerstgevoel bij mensen thuis te brengen! Zelf ben ik mega fan van kerst. Vandaar dat ik natuurlijk super excited ben om mijn eerste eigen kerstsingle uit te brengen. Een mooie afsluiting van een succesvol jaar waar ik iedereen heel erg dankbaar voor ben.” Eerder dit jaar werkte de vierentwintigjarige Heesters al samen met Kris Kross Amsterdam en Tino Martin aan "Loop niet weg". Daarop volgde in oktober wederom een gezamenlijk project met Kriss Kross Amsterdam. Hiervoor werd acteur en rapper Bilal Wahib gevraagd om bij te dragen aan "Donderdag".
Met haar succesvolle deelname aan "Beste Zangers" in 2019, waarbij ze met Rolf Sanchez de hitsingle "Pa Olvidarte" zong, maakte ze naam voor zichzelf. Het nummer benadert inmiddels de 50 miljoen streams en ook "Loop niet weg" gaat, met al meer dan 25 miljoen streams, enorm hard. En nu dus LOKSCHIJF met "Als de eerste Sneeuw valt".

 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Was it just me (Douwe Bob)

24 februari 2021

1992 (Son Mieux)

17 februari 2021

Wellerman (220Kid X Billen Ted Remix) (Nathan Evans )

10 februari 2021

Hypnotized (Purple Disco Machine, Sophie and the Giants)

3 februari 2021

Get out my Head (Shane Codd)

27 januari 2021

Als ik je weer zie (Acda en de Munnik, Maan en Typhoon )

20 januari 2021

Sword from the Stone (Passenger)

13 januari 2021

Anyone (Justin Bieber)

6 januari 2021

Flags (Coldplay)

31 december 2020

To love somebody (Tim Dawn)

23 december 2020