Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

My own World (Davina Michelle)

De LOK schijf van 22 juli 2020

De bioscoopfilm 'My Own World' van Davina Michelle (24) is twee weken geleden bij Pathé in première gegaan. In gesprek met 'BuzzE' vertelt de zangeres hoe ze de opnames van de concertregistratie in een lege AFAS Live heeft beleefd.

“My own World”, de gelijknamige titel van haar nieuwe single, is een concertregistratie aangevuld met documentaire-fragmenten waarin Davina vertelt over zichzelf en haar carrière. Alles is in één keer opgenomen. "Het was een héle lange dag, maar het is enorm goed gegaan", zegt de zangeres enthousiast. Het was voor Davina wel even wennen om voor een lege zaal zo enthousiast op het podium te staan. "Ik kreeg geen input van de zaal terug, dus ik moest zelf twee tot drie keer zoveel geven om het enthousiasme erin te houden voor de kijkers", zegt ze. "Ik moest ook veel enthousiaster zijn dan normaal en tegen de camera praten. Ik heb flink wat calorieën verbrand die dag", lacht ze. Het concert is medio juni opgenomen, nog eigenlijk middenin de tijd van het ‘nieuwe normaal’, al wil Davina het niet zo noemen. "Dit went niet snel, het is ook geen nieuw alternatief", meent ze. "Ik mis het publiek en de mensen erbij." Davina ziet haar film daarom als "vertraging op de lijn", omdat ze pas feedback van het publiek krijgt als de film in de bioscoop draait.

Hoewel ze pas 24 is heeft Davina in de documentaire-fragmenten al best veel te vertellen over Her Own World. Over de pieken en dalen van het succes achter de schermen en over de reis van onbekende naar Bekende Nederlander. "Het voelt als een achtbaan", vat ze het treffend samen. "Het is tijd en ik heb ook wel wat te vertellen", vooral over de persoon achter Michelle, zoals haar echte voornaam luidt. Ze draait al een paar jaar mee, maar toch vindt de zangeres niet dat ze al een gevestigde naam is. "Ik voel me nog wel een nieuwkomer", zegt ze. Met haar nieuwe single en album dat in september uitkomt hoopt ze de volgende stap te zetten en die fase achter zich te laten. "De single is de afsluiting van het begin." Daarom deze week LOKSCHIJF!

[LAST r4Mt-_mHDAw COLUMNS]

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

You (Regard & Troye Sivan, Tate McRae)

5 mei 2021

Shy away (Twenty One Pilots)

28 april 2021

Gone are the Days (Kygo & James Gillespie)

21 april 2021

Ik ben maar een Mens (Rob Dekay)

14 april 2021

No Diggity (Lucas & Steve ft. Blackstreet)

7 april 2021

I will help you (Ilse DeLange)

31 maart 2021

Nobody is perfect (Davina Michelle)

24 maart 2021

Leave the Door open (Silk Sonic)

17 maart 2021

Cover me in Sunshine (P!nk & Willow)

10 maart 2021

Voor altijd (Andre van Duin & Danny Vera)

3 maart 2021