Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Letters (Lucas & Steve)

De LOK schijf van 24 juni 2020

Het dj-en producers duo Lucas & Steve (Lucas de Wert en Steven Jansen. Beiden komen uit Maastricht)lucas-and-steve is terug met nieuwe muziek. Vorige maand is hun nieuwe nummer "Letters" uitgekomen op het label Spinnin’ Records. Een zomers feel-good track met de herkenbare Lucas & Steve sound. Door de energieke beats komt iedereen meteen in een zomerse stemming. Het perfecte nummer om thuis, vanuit de huiskamer of tuin, een feestje te bouwen.

"Letters" gaat over mooie herinneringen maken en het verlangen om leuke dingen te doen. Iets wat in deze tijd niet altijd kan: “We hadden niets liever gewild om dit nummer te draaien op festivals en samen met onze fans nieuwe herinneringen te maken. Dat kan nu even niet, maar met dit nummer hopen we dat de mensen thuis in de zomerstemming komen en kunnen genieten van de mooie ‘thuis’ momenten”. 

Lucas & Steve staan bekend om hun energieke feel-good nummers en dat is duidelijk te horen op de nieuwe LOKSCHIJF "Letters".

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Oostenwind (Nick & Simon)

23 september 2020

Letter to you (Bruce Springsteen & The E Street Band)

16 september 2020

Color (Di-Rect)

9 september 2020

De Overkant (Suzan & Freek & Snelle)

2 september 2020

Hallucinate (Dua Lipa)

29 juli 2020

My own World (Davina Michelle)

22 juli 2020

Iemand (Ruben Annink)

15 juli 2020

Giants (Dermot Kennedy)

8 juli 2020

Symphony (Sheppard)

1 juli 2020

Letters (Lucas & Steve)

24 juni 2020