Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Alles is gezegend (Typhoon & Freez)

De LOK schijf van 20 mei 2020

Na 6 jaar kunnen we dan eindelijk genieten van nieuwe muziek van Typhoon (Imro Glenn Lubertus Emile de Randamie ('t Harde6 augustus 1984), beter bekend onder zijn artiestennaam Typhoon, is een Nederlandse rapper/zanger van Surinaamse afkomst). De zanger heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad maar voelt zich weer helemaal de oude.

Typhoon heeft een moeilijke periode achter de rug. In 2018 kreeg hij te horen dat hij een fikse burn-out had. Na een lange tijd voelde hij echter de liefde weer stromen en ook het geloof heeft hij weer teruggevonden. Met een burn-out dealen is niet makkelijk en daarom liet Glenn aan de luisteraar weten wat voor hem heeft geholpen. "Durf toe te geven dat je het allemaal niet meer hoog hebt zitten. Laat los. Er zijn zoveel mensen die heb gevoel hebben dat ze alles hoog moeten houden. Laat voor je zorgen."

Rust pakken en in therapie gaan hebben de zanger door zijn dal geholpen. "Je kunt dit niet in je eentje doen," voegt hij dan ook toe. Als artiest laat hij nu zijn kwetsbare kanten zien, om anderen te inspireren en te laten zien dat ze niet alleen zijn. 

Het is dus al 6 jaar geleden sinds Typhoons vorige plaat. Typhoon: "Het voelt nu urgent aan. Het is nu 6 jaar na Lobi da Basi. Ik doe er nu langer over omdat ik bepaalde dingen voor ogen heb in mijn muziek." Door de huidige tijd waarin wij leven heeft Glenn meer tijd om alle puntjes op de i te zetten en een dijk van een album te schrijven. 

En nu samen met FreezFreez LOKSCHIJF!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Oostenwind (Nick & Simon)

23 september 2020

Letter to you (Bruce Springsteen & The E Street Band)

16 september 2020

Color (Di-Rect)

9 september 2020

De Overkant (Suzan & Freek & Snelle)

2 september 2020

Hallucinate (Dua Lipa)

29 juli 2020

My own World (Davina Michelle)

22 juli 2020

Iemand (Ruben Annink)

15 juli 2020

Giants (Dermot Kennedy)

8 juli 2020

Symphony (Sheppard)

1 juli 2020

Letters (Lucas & Steve)

24 juni 2020