Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Acordeao ( TiŽsto & Moska)

De LOK schijf van 21 augustus 2019

Tiesto_Moska De gelukkige fans die Tomorrowland 2019 bijwoonden, werden getrakteerd op een nieuw Tiësto-nummer (Tijs Verwest) met de titel 'Acordeao'. De track ging online van start en stond bovenaan de hitlijsten van DJ-tracker 1001-tracklists. De aanstekelijke single is in samenwerking met de Colombiaanse DJ en producer Moska, die de eerste Latijns-Amerikaanse producer is die tekent bij Verwest's label, Musical Freedom. Ze werkten eerder samen aan een remix van "Century" van Verwest met Calvin Harris. 
"Acordeao" bevat de iconische Colombiaanse sample en compositie "Fiesta En Corralejo", wat het een speciale flair geeft voor degenen die bekend zijn met het beroemde nummer. De oorspronkelijke componist, Ruben Dario Salcedo Ruiz, verleende  volledige ondersteuning bij de elektronische verbeelding van het bronmateriaal. De accordeon klinkt helder op de voorgrond. Het is een leuk nummer dat ervoor zorgt dat zelfs de meest ingetogen muurbloem hun heupen wil laten zwaaien.
Moska positioneert zich op slechts 25-jarige leeftijd als een van de beste DJ / producers in Latijns-Amerika. Hij tekende bij het label van Verwest in 2018 en heeft sindsdien meer dan 5 miljoen streams verzameld voor zijn releases. Hij heeft live ondersteuning gekregen van Martin Garrix, Afrojack, Hardwell en vele anderen. Hij bewijst een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Nu dus samen met Tiësto LOKSCHIJF!

[LAST null COLUMNS]

 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

No Judgement (Niall Horan )

12 februari 2020

Been here before (Krezip)

5 februari 2020

Stop this Flame (Celeste)

29 januari 2020

Revival (Gregory Porter)

22 januari 2020

Alone Pt 2 (Alan Walker ft. Ava Max)

15 januari 2020

If the World was ending (JP Saxe & Julia Michaels)

4 januari 2020

Family! (Chainsmokers & Kygo)

28 december 2019

Stil in mij (Josylvio & Do)

21 december 2019

Time for Change (Robbie Williams)

14 december 2019

Blinding Lights (The Weeknd)

7 december 2019