Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Colors (Black Pumas)

De LOK schijf van 20 juli 2019

blackpumas_Colors Pas twee jaar geleden kwamen gitarist en producer Adrian Quesada en zanger Eric Burton samen. Adrian Quesada, met zijn eigen opnamestudio gevestigd in Austin, Texas, zocht een zanger die zijn muzikale vondsten kon voorzien van de juiste touch. Eric Burton  woonde een stuk verderop in Californië en zong bij de eerste kennismaking een stukje voor over de telefoonlijn.
De rest is nu al geschiedenis. Op de eerste dag van hun samenwerking nam het nieuwe soulduo "Fire" en "Black Moon rising" op. Beide eigentijdse nummers haalden het overdonderende debuutalbum, dat je soms terugvoert naar de tijd van Sam Cooke. Psychedelische soul met een vleugje ‘Rock "n" Roll’, zo kan je de muziek van Black Pumas het best omschrijven.
Je wilt het album  "Black Pumas" steeds opnieuw beluisteren. De single "Colors", waarop Burton zijn veelzijdige soulstem laat horen, is nu al geregeld te horen op de radio. En nu bij LOK-Radio LOKSCHIJF!

 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Hallucinate (Dua Lipa)

29 juli 2020

My own World (Davina Michelle)

22 juli 2020

Iemand (Ruben Annink)

15 juli 2020

Giants (Dermot Kennedy)

8 juli 2020

Symphony (Sheppard)

1 juli 2020

Letters (Lucas & Steve)

24 juni 2020

6's to 9's (Big Wild feat. Rationale)

17 juni 2020

X (Jonas Brothers & Karol G)

10 juni 2020

House Arrest (Sofie Tukker & Gorgon City)

3 juni 2020

Alles is gezegend (Typhoon & Freez)

20 mei 2020