Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Blauwe dag (Suzan & Freek)

De LOK schijf van 29 juni 2019

Het heeft even geduurd maar eindelijk is daar dan de langverwachte nieuwe single van Suzan & Freek. Na het gigantische succes van hun debuutsingle "Als het Avond is" lanceert het Achterhoekse popduo nu de single "Blauwe Dag", een nummer dat ze geheel zelf geschreven hebben.  Deze nieuwe single laat een volledig andere kant van het duo horen en is de opmaat naar het debuutalbum dat dit najaar zal verschijnen.

"Blauwe Dag" is een opvallende single geworden, waarin invloeden uit de hiphop en de Franse muziek speels om en door elkaar heen buitelen over een basis van aanstekelijk akoestische pop.  “Iedereen kent waarschijnlijk wel die gesprekken in een relatie waarin je naar elkaar uitspreekt dat je er ook voor de ander bent als het met die ander even niet zo lekker gaat”, zo vertelt Freek over deze nieuwe single. “Suzan en ik hebben zulke gesprekken als stel ook, wat een uitgangspunt werd van het liedje.” Suzan voegt toe dat zij op haar beurt al geruime tijd rondliep met het idee van kleuren en de emoties die daarbij horen. “Het leek me mooi om een liedje aan een kleur en emotie op te hangen en gecombineerd vormden onze ideeën het liedje dat Blauwe Dag is geworden.” Een geslaagd project, dus LOKSCHIJF!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Colors (Black Pumas)

20 juli 2019

Higher Love (Kygo & Whitney Houston)

13 juli 2019

Senorita (Shawn Mendes & Camila Cebello)

6 juli 2019

Blauwe dag (Suzan & Freek)

29 juni 2019

You need to calm down (Taylor Swift)

22 juni 2019

Heaven (Avicii & Chris Martin)

15 juni 2019

Wij zijn Nederland (Jan Smit, Andre Rieu, John de Bever, Jack van Geld)

8 juni 2019

Birds (Imagine Dragons)

1 juni 2019

Spirit in the sky (KEiiNO)

25 mei 2019

I don't care (Ed Sheeran & Justin Bieber)

18 mei 2019