Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Heaven (Avicii & Chris Martin)

De LOK schijf van 15 juni 2019

20 april 2018 verloren we een van de meest succesvolle artiesten van onze tijd: Avicii. De man mag er dan misschien niet meer zijn, zijn muziek leeft voort. Zo is onlangs een van zijn onafgeronde projecten boven komen drijven. ‘Heaven’ is een nooit eerder uitgebrachte samenwerking met Coldplay’s Chris Martin.

Toen Avicii 20 april uit het leven stapte liet hij een bibliotheek vol met onafgemaakt werk achter. Nummers die nog niet afgemixed waren, nog in productie waren of simpelweg nog niet waren uitgebracht op het moment van zijn overlijden. Een van die tracks is ‘Heaven’, een track waar de frontman van Coldplay, Chris Martin, de vocalen voor leverde. Coldplay werkte voor hun single 'Sky Full Of Stars' samen met Avicii. In ruil daarvoor zou frontman Chris Martin de Zweedse dj ook helpen met een track. Die track werd 'Heaven' en in een interview kwam Avicii met een bijzondere onthulling over het nummer.

"Chris is een van de meest artistieke mensen die ik ooit ontmoet heb. En een perfectionist", zegt Avicii. "We hebben iets van 600 versies van het liedje en hij vraagt mij nog steeds om de vocalen hier en daar te tweaken. En nu dus ruim een jaar na zijn dood de versie van "Heaven" die LOKSCHIJF is! 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Liar (Camila Cabello)

14 september 2019

(Camila Cabello)

14 september 2019

Honest (The Band Camino)

7 september 2019

What I like about you (Ed Struijlaart)

31 augustus 2019

Acordeao ( TiŽsto & Moska)

21 augustus 2019

Colors (Black Pumas)

20 juli 2019

Higher Love (Kygo & Whitney Houston)

13 juli 2019

Senorita (Shawn Mendes & Camila Cebello)

6 juli 2019

Blauwe dag (Suzan & Freek)

29 juni 2019

You need to calm down (Taylor Swift)

22 juni 2019