Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

I don't care (Ed Sheeran & Justin Bieber)

De LOK schijf van 18 mei 2019

De dag waarop de Beliebers al maanden wachten is aangebroken: Justin Bieber brengt eindelijk weer nieuwe muziek uit. Dat doet hij in samenwerking  met nog een grote artiest: Ed Sheeran. De twee releasten op vrijdag 10 mei hun nieuwe hit "I don't care". Eerder schreven Ed en Justin samen het nummer "Love yourself". Fans vermoedden al een tijdje dat de twee artiesten weer zouden samenwerken. Dat kwam door een aantal Instagramposts van beide zangers, waaronder deze: 
Het is voor Justin Bieber weer voor het eerst sinds lange tijd dat hij met nieuwe muziek komt. Eerder liet de artiest weten niet lekker in zijn vel te zitten. In maart was hij nog uiterst open over zijn depressie. Op Instagram schreef hij toen dat hij "met zichzelf worstelde". 
Vorige maand trad de zanger voor het eerst in twee maanden weer op, tijdens het concert van Ariana Grande op Coachella. Mede door zijn samenwerking met Ed Sheeran lijkt de zanger nu weer langzaam maar zeker terug te komen. Tsja en dan LOKSCHIJF worden met "I don't care", dat helpt helemaal. 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Colors (Black Pumas)

20 juli 2019

Higher Love (Kygo & Whitney Houston)

13 juli 2019

Senorita (Shawn Mendes & Camila Cebello)

6 juli 2019

Blauwe dag (Suzan & Freek)

29 juni 2019

You need to calm down (Taylor Swift)

22 juni 2019

Heaven (Avicii & Chris Martin)

15 juni 2019

Wij zijn Nederland (Jan Smit, Andre Rieu, John de Bever, Jack van Geld)

8 juni 2019

Birds (Imagine Dragons)

1 juni 2019

Spirit in the sky (KEiiNO)

25 mei 2019

I don't care (Ed Sheeran & Justin Bieber)

18 mei 2019