Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren, Davina Michelle)

De LOK schijf van 11 mei 2019

Een elitesingle! Zo kunnen we het wel stellen. Een van de bekendste, meest gelauwerde en langst meegaande zangers van Nederland. Een van de beste dj’s aller tijden. En de upcoming vrouw die verantwoordelijk is voor de hit van 2018. Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle brengen de single "Hoe het danst". Het nummer is geschreven door John Ewbank met wie Borsato inmiddels al dertig jaar samenwerkt.  Om hun 30-jarige muzikale samenwerking te vieren, zijn ze met het idee gekomen om een aantal songs te gaan opnemen met verschillende artiesten die ze één voor één willen gaan uitbrengen. Dus meer duetten en samenwerkingen van Borsato met anderen kunnen we later dit jaar verwachten.

Marco Borsato: “Duetten en samenwerkingen lopen als een rode draad door mijn carrière. Ik kan niet wachten om er nog veel meer te mogen doen. We beginnen met Armin van Buuren die ik enorm hoog heb zitten als een van de beste dj’s ter wereld en Davina Michelle, die de afgelopen tijd bewezen heeft een van de grootste Nederlandse zangtalenten te zijn. Ik ben heel blij dat ze mij beiden zullen vergezellen op het podium van De Kuip.” Marco zal op 29, 30 mei, 1, 2 en 5 juni in De Kuip staan met onder andere Davina Michelle en Armin van Buuren. Maar nu eerst deze week LOKSCHIJF met "Hoe het danst." Wat sommige dj's er ook van vinden.

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Alles is gezegend (Typhoon & Freez)

20 mei 2020

Be kind (Marshmello & Halsey)

13 mei 2020

Living in a Ghost Town (The Rolling Stones)

6 mei 2020

We are Warriors (Avril Lavigne)

30 april 2020

Changes (Ilse DeLange)

22 april 2020

Hold on to let go (Danny Vera)

15 april 2020

Zon (Coronalied) (Diverse Artiesten)

8 april 2020

Lay your Head on me (Major Lazer & Marcus Mumford )

1 april 2020

17 Miljoen Mensen (Davina Michelle & Snelle)

25 maart 2020

Alaska (Sophia Kruithof )

18 maart 2020