Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Girls like you (Maroon 5 ft Cardi B)

De LOK schijf van 16 juni 2018

De LOKSCHIJF is: Girls like you - Maroon 5 ft. Cardi B. Poprockband Maroon 5 heeft in samenwerking met Cardi B afgelopen week een nieuwe videoclip uitgebracht voor het nummer "Girls like you". De video bevat 26 iconische vrouwen, waaronder activisten, schrijfsters en zangeressen.

Tijdens de hele videoclip draait slechts één camera om zanger Adam Levine, de zanger van Maroon 5, heen. Telkens als de camera langs Levine heen draait verschijnt er een nieuwe vrouw achter hem.

In totaal spelen er 26 vrouwen mee in de video, waaronder zangeressen Camila Cabello en Jennifer Lopez, Olympisch gymnaste Aly Raisman en presentatrice Ellen Degeneres. Rapper Cardi B, die momenteel zeven maanden in verwachting is, is te zien in de clip.
De bijzondere muziekvideo laat je bijna vergeten naar de tekst van het nummer te luisteren. Deze twee hebben dan ook niet zoveel met elkaar te maken. Waarbij het in de videoclip vooral draait om de powervrouwen en niet zozeer om Adam Levine, wordt in het nummer gezongen over een gebroken relatie. Het liedje gaat over bedrog en hoe ‘meisjes zoals jij’ eindigen met ‘jongens zoals hij’.

Het nummer "Girls like you" is een van de tracks op het zesde studioalbum van Maroon 5, genaamd "Red Pill Blues". Dit album werd uitgebracht op 3 november 2017. Op dit moment is Maroon 5 bezig met de Redd Pill Blues tour, samen met gastzangeres Julia Michaels. En bij LOK-Radio nu met de nieuwe single LOKSCHIJF!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

In the Stars (Benson Boone)

18 mei 2022

Automatisch (FLEMMING)

11 mei 2022

2Step (Ed Sheeran ft. Antityla)

4 mei 2022

Fire (Floor Jansen)

27 april 2022

Need you tonight (Able Faces)

20 april 2022

Hey, hey, rise up (Pink Floyd & Andriy Khlyvnyuk)

13 april 2022

Love myself (RONDÉ)

6 april 2022

Bones (Imagine Dragons)

30 maart 2022

Terug naar de Baai (Musketiers)

23 maart 2022

Make it a Memory (Krezip & Danny Vera)

16 maart 2022